Імміграція до Манітоби
-
Nova Scotia - 12 місяців потрібно відпрацювати, певні професії рахуються. NL - як тільки вас взяли на роботу і є довгостроковий контракт, CLB 4 і вище, то можна відразу подаватися на номінацію. Не потрібно чекати. Але ви повинні працювати на даного роботодавця аж до отримання ПР
-
Аааа, то ми однаково
-
Ні,це в цілому,разом з 6 місяцями відпрацьовані.А за федеральний взагалі мовчу,в мене як дозапит зробили 100 днів тому так і тиша
-
Господи… Це ви вже скільки на федеральному? Що ноутси кажуть?
-
Я в міграції 914 днів,бачу як люди живуть,мандрують.Я максимум за цей час в Банф зʼїздив і по манітобі трохи.Не знаю чи захотів би я комусь такий шлях міграції комусь радити.Таке враження що час зупинився,а ти все чекаєш і чекаєш…
-
А де забирати? Так тоже можна зробити?
-
ПР картки Ви отримали також вже?
-
Ircc мені відправили листа, ніби через страйк і тд в них загруженість і якщо я хочу то 23 приїхати в service canada на 3 годину, з тим листом (що вони відправили) і забрати картки. Якщо ж ні, то в січні вони відправлять поштою, та не впевнені коли саме)) Ну я звісно ж поїду та заберу 😂 Це було неочікувано від них))
-
Ні Ви самі пишете ці данні Так завжди І скануєте з написаними даними
-
Доброго дня, якщо зробив фото в степлісі а там немає ім'я та дати народження, то треба нові робити? На федеральний етап
-
Дуже дякую за відповідь, щасти вам
-
Я писав на той що з адресою
-
Добре, а треба написати на звичайній фотці чи на тій де є адреса?
-
Adobe Acrobat for open it
-
Не можу на сайті скачати форму imm5707, можливо хтось вже має скачаний шаблон і зможе поділитись🙏
-
Вакансія: Спеціаліст з підбору кандидатів (громадяни України) Зарплата: близько $2500 Графік: 5/2, з 10:00 до 19:00 Формат: робота в чаті Обов’язки: підбір та супровід кандидатів, проведення первинних інтерв’ю, робота з базою даних. Локації: Чорногорія, Румунія, Польща, Україна. Що пропонуємо: стабільна ЗП щотижня, навчання, кар’єрний ріст. Пишіть @anna_hrs
-
Та я вже і скачала нову версію Acrobat, а форма далі не відкривається, саме якщо скачую з Canada.ca