Імміграція до Манітоби
-
MPI, CRA
-
Банк також
-
Можна копію в конверті кинути в скриньку біля офісу на Stapon Rd
-
Дякую. Cra можна надіслати ?
-
Питання по формі 0008, якщо паспорт картка дружини просрочена, треба її вказувати в National Identity document?
-
Під час війни всі документи дійсні
-
CRA нащо? Чи ви мали на увазі Service Canada?
-
Кого потрібно повідомити: Service Canada Manitoba Health (можна відправити на емейл insuredben@gov.mb.ca скан нового перміту) Manitoba Public insurance (через Autopac) Bank Employer Schools if needed Якщо в процесі номінації, то додати work permit через MPNP account> add document. Подалися на ПР> повідомити IRCC через вебформу (хоча дехто вважає, що це лишнє, бо IRCC і так бачить вашу інформацію )
-
Подаємось на візу до Канади (інструкція для дорослих для подачі заявки зсередини або поза Канадою) youtu.be/jqTZ1ETy4qg
-
А була вже інструкція для дитини в Канаді після отримання подовження візітор рекорд?
-
В сенсі? Після отримання візітор рекордс? Ви про візу? Так от вже і інсьоукція
-
Так, про візу. Просто інструкція має назву для дорослих.. а у нас дорослі з візами, тільки дитина без візи 🤷♀
-
Якщо при подачі на номінацію за SWM клеймити досвід роботи з певної професії, то додаткові 100 балів за fully recognized licensing body можна клеймити з цієї самої професії, чи за ліцензію отриману в Манітобі з іншої професії ?
-
Ви повинні працювати у тій професії. Є список професій на сайті MPNP. Просто мати ліцензію мало.
-
Я працюю зараз у професії за ліцензією, але мій попередній український досвід не з цієї професії
-
Народ хто в курсі підкажіть, будь ласка, або киньте посиланням, де можна почитати. Мама отримала наприкінці 2022 року work(w-1)віза за програмою CUAET на 3 роки. Тобто не Visitor (V-1) і на основі цього ворк перміт (як ми отримали) Хоче приїхати до нас, віза ще діє. Чи зможе вона заїхати та отримати в аеропорту ворк перміт та чи зможе потім отримати хелз карту в Манітобі?
-
Якщо віза робоча і є лист запрошення, то дадуть ВП, але зважайте на термін. Якщо у вас залишилось менше року до кінця візи, то не впевнена що дадуть ВП. Те що я зустрічала, дають ВП по повним рокам
-
Отстой..... В мене віза до 26, а у жінки до 30...... Блін, це дуже міняє мої плани..... :(
-
Не упустите свою возможность заработать вместе с Major ❗️❗️ 🎁 Получить сейчас➡️ @majorstsbot 📆 Ограниченное предложение! Получите свои Major на $678 🔥 СЕГОДНЯ! Не упустите свой шанс выиграть! ⭐️ ⛓️➡️claim - @majorstsbot ✔️ ⛓️➡️claim - @majorstsbot ✔️
-
Не упустите свою возможность заработать вместе с Major ❗️❗️ 🎁 Получить сейчас➡️ @majorstsbot 📆 Ограниченное предложение! Получите свои Major на $678 🔥 СЕГОДНЯ! Не упустите свой шанс выиграть! ⭐️ ⛓️➡️claim - @majorstsbot ✔️ ⛓️➡️claim - @majorstsbot ✔️
22 Jan 2023, 05:40
214464/230580
4 minutes ago