Імміграція до Манітоби
-
Так отож, я теж так розумів, що не можна отримати з простроченими, але чутки чув
-
Я не знаю як це можливо. Бо ось я приклад - наші з чоловіком паспорти ок, а дитячі ні, але на момент подачі на федералку паспорти були дійсні 9 місяців ще.
-
От цих 6 місяців - це до якого моменту? Я чув, що до моменту подачі на федеральний.
-
Я правильно розумію, що неможливо отримати ПР із паспортом, у якого закінчився строк дії? Ходять чутки, що хтось десь отримав після закінчення паспорту, ніби-то головне податись.
-
В листі сказано, що повинні паспорти бути дійсними не менш ніж 6 місяців. А вони дійсні лише 5 місяців і два тижні на даний момент
-
З тими паспортами така дичина, як на мене. Як це пояснити, шо паспорт може заекспайретись? Це як взагалі? Я перестану існувати після того строку? Пробити інфу в паспорті можливо навіть після закінчення. Моя біометрія є, бо якось я суди заїхав же. Щоб відіслати в країну походження, паспорт не потрібен, якщо сильно треба можна через консульство людині оформити довідку на повернення і посадити на літак. Судимості пробиваються так само. Тому я в упор не розумію нашо ті паспорти для ПР для тих хто ВЖЕ тут… Рабство наче відміняли, але здається, шо не до кінця😔
-
Напишiть в консульство, попросiть у цьому листi, якщо можливо номер для вiдслiдкування виготовлення паспорту та якiйсь термiн, коли будуть виготовленi паспорти. I оцей лист надiшлiть до IRCC, разом з поясненням- коли подали заяву на новi паспорти- дата, що консул був у Вiннiпезi тодi то. Я би подзвонила до них, до посольства
-
Ось, наприклад, цитата з провінційної програми Ньюфаундленду. 6 місяців на момент подачі. Але якщо дозапитують на федеральному, то щось не клеїться