Імміграція до Манітоби
-
Я слідкую за реддітом в темі про час очікування. В середньому у людей фд-екорп займає 1-2 тижня. Але згідно по тому що пишуть тут люди до 3 місяців. Чому так ? По воз'єднанню сім'ї люди отримують при за декілька місяців (не по українців і не по манітобі)
-
Пишіть до IRCC, якщо довго очікуєте портал 2 чи eCoPR. Шаблон листа та емейли є у закріплених повідомленнях
-
Ну буду чекати. Я так розумію що вони просто собі овертайм відпрацьовують. Не даремно страйкували
-
Для FD той шаблон не діє.
-
Я їм раніше писав про довге очікування FD. Нічого толкового не написали, просто написали як перевіряти статус заявки .вони всім відповідають ctrl c ctrl v
-
Я писала по шаблону для copr ще на початку минулого місяця, взагалі ніяких змін 😢 наступного тижня буде 2 місяці очікування..
-
Чекати
-
Доброго вечора .хто небудь може підказати як отримати назад 500$ які сплачували за mpnp .ми отримали LAA ще у квітні
-
Чекати, я отримала повернення рівно через рік після подачі на номінацію
-
Тобто вони самі повертають.не треба писати кудись чи запрашивати
-
Привіт всім. Тут в вацапі чаті йдуть гарячі спори про те, що окрім сертифікату номінації загрузити треба ще лист від мпнп на федеральному рівні. Чи це правда? Напишіть ті, хто отримав АОР Що ви прикріпляли Тобто ще треба той лист, де провінційні власті пишуть, що нам одобрили номінацію? Бо там один пише, що йому завернули аплікацію через те, що не загрузив того листа
-
Лише сертифікат
-
Дуже дивно
-
І так і написали в поясненні, що через те, що лише сертифікат загрузив
-
Я дивилась. Там лише про сертифікат йде мова. А тут якась людина пише, що він загрузив лише цей сертифікат і йому завернули
-
Подивіться відео Дмитра і все стане зрозумілим що треба завантажувати, а що ні
-
Тiльки сертифiкат
-
Дякую
-
Тут ключова фраза: "якась людина".
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
214663/231001