Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір,в мене виникає питання по заявці а саме,ми получили з жінкою Aor але з дозапитом на IMM5669 але проблема в тому що тепер у нас не вистачає місця в колонках про Personal History, реніше було 10 колонок тепер лише 5 колонок як мені це вирішити підкажіть будь ласка. @western9 Можливо ви щось знаєте?
-
Добрий вечір, для завірення нотаріусом довідки common-law, якісь ще потрібно додаткові приносити до них документи? Чи форми вистачить?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо ми на федеральному рівні і мені потрібно піти на EI через перерву на роботі. Куди про це потрібно вказувати? Як найкраще додати це в MPNP? Тому що на веб формі цього не знаходжу. І чи потрібно також повідомляти про це якось до IRCC? Наперед дякую
-
Підкажіть будь ласка, чи є якісь відкриті програми для імміграції батьків? Ми тільки отримали pr, мама має ще рік на wp, але на зараз sponsor та спеціальна програма для українських родичів вже закриті, чи може хтось знає чи планують їх відкривати?
-
Добрий вечір. Чи була в когось проблема з лінкуванням аплікації...4 дні пройшло..ще 3 залишилося щоб це зробити ....дзвонила в IRCC, сказали відсилати вебформу зі скріншотами всього процесу...все вписую правильно незнаю (( будь ласка дайте якісь поради..дякую
-
У чаті по пошуку ,не шукали ?! @DN
-
Зробіть пошук по чату . Я особисто залишала допис «за лінкування аплікації» може допоможе