Імміграція до Манітоби
-
Тут вся інформація і способи бронювання
-
Чотири дні розгляд біометріі зайняв, але я не рекомендую орієнтуватися на мої сроки, часами люди чекають і по два місяці.
-
Доброго дня.Хто подавав на біометрію останнім часом в Польші? Скільки чекати и як взагалі записатись на біометрію? Дякую велике
-
Стамбул, але візи вклеюють в Анкарі, тож там напевно швидше буде.
-
Це після того, як паспорт відправили на вклеюванння? А скільки сам розгляд після біометрії зайняв?
-
А довго Ви чекали на рішення після біометрії?
-
Краще їдьте самі в готелі два тижні жить будете ,за цей час житло знайдете. Чим їхати не знаючи до кого і переживати .
-
Стамбул чи Анкара підскажіть будь-ласка?
-
Доброго дня! підкажіть, дружина буде летіти з Варшави у Вінніпег їй потрібно від мене дозвіл на дітей від нотаріуса чи можна без нього ?
-
Це звичайно залежить від роботи, якщо це робота на фабриці, то може навіть знизитися, але якщо кваліфікована праця, що потребує використання мови, спілкування, листування, то мова розвивається шаленими темпами. Так було у мене, принаймні.
-
Free CELPIP-General Practice Tests (Starter Set) secure.paragontesting.ca/InstructionalProducts/FreeOnlineSampleTest/FOST
-
Подивіться тут , щоби трохи розібратися, що то таке 4 бали ...
-
Плюсую. Багато людей думають, що здати ielts на 4-5 і навчитися трохи розмовляти і розуміти мову в побуті це те саме. Це зовсім не так! Ще потрібно і граматику знати і лексику різноманітну, письмо, грамотно писати, сприймати на слух і так дальше. Коли починаєш заглиблюватися в такі моменти, то починаєш розуміти, що деяким людям треба ще перед тим граматику української мови підтягнути. Що таке члени речення і частини мови, пунктуація і дальше по списку. Знаю про що говорю , бо з цим працював ...
-
КУК тільки 20 балів (в окремих випадках), решту самостійно. На жаль, багато людей не зможуть добрати тих 40 балів. Крім того, КУК якщо і буде давати підтримку, то також виключно людям, які працюють.
-
Зарахування на осінній семестр пройшли..Можливо є універи, які ще мають вільні місця на зиму.
-
Величезний міф, особисто знаю людей, у яких мова впала на 1-2 рівні після того як пішли на роботу. Люди не розвивають мову, а спілкуються виключно у тому колі, де працюють. Там обмежена лексика. Якщо самому не читати, не дивитися англійські фільми, не спілкуватися на інші різні теми, то ваш рівень мови буде падати. Особисто знаю ІТ-шника, який мав рівень мови 8-9, а зараз на рівні 6, бо не було спілкування під час COVID
-
Хто планує в Манітобу в м.Брендон.Ми з сім'єю хочемо туди.Можливо ще хтось,може допоможемо один одному інформаційно.
-
27 днів чекав на паспорти
-
Підкажіть будь ласка, про Польщу, чи є інфа про вклеювання візи після біометрії, як швидко? Хотіли їхати з України до Польщі здавати біометрію в Кракові, або Варшаві. Чи може другий шлях порекомендуєте Дякую!
-
Читати профіль в фб хіба
22 Jan 2023, 05:40
21480/231580
11 minutes ago