Імміграція до Манітоби
-
Вам вище відповіли, щоб включати дитину, яка не іммігрує. Все без пробілів вказувати
-
Доброго дня, є питання щодо подачі на PR ( федеральний етап). Мені необхідно додати довідку про несудимість з Німеччини але через страйк пошти цей процес затягнувся і тепер я не впевнений що встигну отримати її до кінця терміну номінації. Тож таке питання: Чи можна відправити аплікацію без довідки, але з поясненням що я додам її як тільки отримаю?
-
Новий
-
Повернули гроші за номінацію, подавався десь 5-10 квітня. Подарунок на Різдво від Манітоби😺
-
Доброго дня, федеральний етап. В якому вигляді додавати сертифікат про народження? Оригінал до основного пункту про свідоцтво про народження, та переклад до пункту "перекладів". Чи оригінал с перекладом в одному файлі у пункт про сертифікат народження?
-
Дякую. В мене кольорова копія підшита до перекладу. Так підійде?
-
Обʼєднуйте оригінал + переклад
-
Доброго дня, я планую летіти до Канади, підкажіть будь ласка, до якого числа я можу отримати ворк перміт?
-
You can still travel to Canada using your approved temporary resident visa (TRV) until it expires. If you were also approved for an open work permit, you will get one when you arrive in Canada, as long as it has not expired. However, because the deadline to enter Canada to benefit from the CUAET measures was March 31, 2024, you • need to meet the general requirements to enter Canada • are no longer eligible for in-Canada supports and exemptions under the CUAET measures
-
Дякую за відповідь, Я отримав візу у 22му році, від цього залежить щось?
-
Я б сказав що у вас є 7 днів і то залежить від аеропорту і коли ви отримали візу ((((
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Так читайте лінк який вам першим скинули
-
Якщо там є позначка, що то копія - то не підійде. Повинно бути просто як скан оригіналу, без нічого зайвого.
-
До 31.12.2024
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, группу у Whatsapp , де можна відслідковувати терміни отримання Pr. Дякую ❤️
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка. Не можу зловити слот в Канаді,думаю поїхати до Туреччини та оформити новий паспорт. Однак новий паспорт не буде готовий до 31 березня. що тоді робити? Можливо хтось інший мав подібну ситуацію. Що ви зробили?
-
цікаво. Це тільки за шалені гроші або через знайомих, це правда.
-
Я на знаю, як але знайомі в Польщі виготовили нові паспорти за 3 тижні. Швидше за все когось мали знайомого у ДП Документ
-
Читала у фейсбуці, хтось писав про лист з посольства. якщо паспорт не готовий, ви можете відправити цей лист до IRCC, і він ніби підтвердить наявність паспорта. Хтось чув про це?
22 Jan 2023, 05:40
214852/231355
less than a minute ago