Імміграція до Манітоби
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, группу у Whatsapp , де можна відслідковувати терміни отримання Pr. Дякую ❤️
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка. Не можу зловити слот в Канаді,думаю поїхати до Туреччини та оформити новий паспорт. Однак новий паспорт не буде готовий до 31 березня. що тоді робити? Можливо хтось інший мав подібну ситуацію. Що ви зробили?
-
цікаво. Це тільки за шалені гроші або через знайомих, це правда.
-
Я на знаю, як але знайомі в Польщі виготовили нові паспорти за 3 тижні. Швидше за все когось мали знайомого у ДП Документ
-
Читала у фейсбуці, хтось писав про лист з посольства. якщо паспорт не готовий, ви можете відправити цей лист до IRCC, і він ніби підтвердить наявність паспорта. Хтось чув про це?
-
Ну так, але це має бути скан оригіналу, кольоровий Без жодної печатки абощо від перекладача А знизу вже переклад, з печаткою і т п
-
Дп Документ в Туреччини не не працює, наскільки я знаю. не працює, наскільки я знаю. Немає можливості подорожувати в інші країни в мене
-
А чому Ви вирішили, що не буде готовий до 31 березня? В Канаді так довго все саме через доставку, а в ДП "Документ" час лише трошки довший, ніж в Україні, тобто кілька тижні.
-
Мама поїхала в Одесу за новим паспортом, дорого але шо робить, слоти не зловити і чекати тут дуже довго, можна не встигнути до 31 березня
-
Доброго вечора .Спробуйте стати у чергу очікування.І паралельно ловіть слоти на оформлення у інше консульство.Там вам через деякий час запропонують дату.Я так дівчині підказала та їй прислали запрошення.10 січня летить подавати документи на оформлення заграну
-
Ну то якщо чекати дип пошту а якщо замовити DHL то швидше доставка.Ми подавались 16.12.2024 то паспорт виготовлено 18.12.2024.Будемо замовляти доставку вже
-
Я вже стою в цій черзі. і де гарантія, що у неї буде готовий паспорт до 31? кажуть, що люди іноді півроку чекають в Канаді. Якщо так, то як вона продовжить робочу візу?
-
Так
-
Чекайте,про яку країну ви говорите?Ви подали документи на отримання паспорта в Канаді?
-
Така велика затримка була в кінці весни і аж до першого серпня. Тоді дуже довго друкували паспорти. Я саме в той час подала документи на дитячий паспорт. А собі я літала в Торонто у 10 жовтня. За два тижні зробили паспорт 24 жовтня. Замовила доставку DHL, як тільки виготовили паспорт. Паспорт прибув в консульство 13 листопада, а 19 листопада його внесли в базу. Все зайняло трохи більше місяця.
-
Які півроку? Паспорт виготовляється за тиждень. Я не замовляла DHL.Мій приїхав з диппоштою. Три місяці все зайняло.
-
Дякую Вам)
-
Правильно робите що питаєте) бо люди всяке розповідають, а насправді все не так погано)
-
Рада за вас. Я не знаю, тому я питаю в цій групі, як у кого було.
-
Бачу розмова за паспорт А в когось таке було Хочу зробити дія підпис І просить верифікацію, але моє лице не впізнає, по кілька разів пробую ніколи не виходить
22 Jan 2023, 05:40
214867/231408
about an hour ago