Імміграція до Манітоби
-
Плюсую. Багато людей думають, що здати ielts на 4-5 і навчитися трохи розмовляти і розуміти мову в побуті це те саме. Це зовсім не так! Ще потрібно і граматику знати і лексику різноманітну, письмо, грамотно писати, сприймати на слух і так дальше. Коли починаєш заглиблюватися в такі моменти, то починаєш розуміти, що деяким людям треба ще перед тим граматику української мови підтягнути. Що таке члени речення і частини мови, пунктуація і дальше по списку. Знаю про що говорю , бо з цим працював ...
-
Величезний міф, особисто знаю людей, у яких мова впала на 1-2 рівні після того як пішли на роботу. Люди не розвивають мову, а спілкуються виключно у тому колі, де працюють. Там обмежена лексика. Якщо самому не читати, не дивитися англійські фільми, не спілкуватися на інші різні теми, то ваш рівень мови буде падати. Особисто знаю ІТ-шника, який мав рівень мови 8-9, а зараз на рівні 6, бо не було спілкування під час COVID
-
27 днів чекав на паспорти
-
Читати профіль в фб хіба
-
Ніяк на 100% не можна очевидно
-
В Римі подавала, то чекала 8 днів
-
Доброго дня. Читала, що багато канадських закладів освіти зараз дають пільги на отримання освіти для українців. Можливо хтось цікавився, чи можливо подавши заяву у липні-серпні, почати освіту з вересня?