Імміграція до Манітоби
-
Ви маєте право мати 2 паспорти. Старий можна продовжити лише за 2 місяці до закінчення. Новий ( другий)можете оформити в любий час.
-
А чи можна зробити паспорт через консульство, якщо у мене він закінчується у 27 році? Чи тільки за 2-3 місяці до закінчення?
-
знімуть 100 балів якщо робив в іншій провінції 3 тижні?
-
Ви повинні повідомити через web форму Проблем не буде
-
і робиш в манітобі більше року на одного роботодавця?
-
Якщо зможете сформувати довідку з Резерв+, то зможете. Без неї не приймають.
-
Доброго вечора всім , якщо я відпрацював 6 міс та подався на пул , професія відповідала тір 3 а зараз це роботадавець підвищив і моя майбутня професія буде тір 2 , чи можу я змінити це в заявці зараз ? Чи я маю відпрацювати знову 6 місяців і тоді подаватися знову так як це зміна професії але роботодавець той самий
-
Та хоч 5 років. Поставте себе на місце офіцера
-
Він швидше за все вибірку ще не пройшов
-
О Точно А я нажаль пропустив як діяти якщо ще не обрали Додавати нову інфу через add?
-
Дякую😊
-
Вітаю з етапом Тепер чекати
-
З Різдвом всіх) якщо відправив анкету на федеральний етап, прийшло на почту що анкета відправлена. Повинно щось ще прийти, на кшталт, ваша заявка отримана. Чі це вже все? Потрібно лише чекати на AOR?
-
Так я ще чекаю , тому запитав з січня мій тір міняється, але я працюю фул тайм у того самого роботодавця тількі професія міняється
-
Знімають -100 за навчання в іншій провінції, -100 за працю в іншій провінції
-
Не потрібно знову відпрацьовувати.
-
Приємний подарунок під Різдво
-
У вівторок чи будь який день?
-
Христос Рождається! Вчора повернули 500. Подавалася в квітні.
-
Ось тут знайдете відповідь. Все залежить від того, коли ви прибули до Канади і коли ваша CUAET application was approved www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
22 Jan 2023, 05:40
214999/230297
3 minutes ago