Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора всім , якщо я відпрацював 6 міс та подався на пул , професія відповідала тір 3 а зараз це роботадавець підвищив і моя майбутня професія буде тір 2 , чи можу я змінити це в заявці зараз ? Чи я маю відпрацювати знову 6 місяців і тоді подаватися знову так як це зміна професії але роботодавець той самий
-
Він швидше за все вибірку ще не пройшов
-
О Точно А я нажаль пропустив як діяти якщо ще не обрали Додавати нову інфу через add?
-
Вітаю з етапом Тепер чекати
-
Знімають -100 за навчання в іншій провінції, -100 за працю в іншій провінції
-
Доброго дня, чи обов'язково вказати адресу родичів ? Я її не знаю і з деякими родичами близько не спілкуюсь.
-
Добрий вечір. Вітаю з Різдвом! Буду дуже вдячна за вашу допомогу! У вересні відправили заяву на отримання PR через об'єднення родини, зараз в процесі очикування. Але є нюанс: мій паспорт закінчується 1 квітня 25 року, CUAET ворк перміт закінчується також 1 квітня. Підкажить будь ласка, як буде краще зробити: Можу я дочикатись наступний приїзд консула в Вінніпезі, щоб продовжити паспорт, навіть якщо він буде після того як закінчиться дія паспорта та ворк перміт? Чи мені обов'язково потрібно якось терміново продовжити паспорт та продовжити ворк перміт? Якщо я не встигну з паспортом/ворк пермітом, потрібно оформити Temporary resident permit?