Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Так ми також так вирішили для себе, що потрібно скоріше подаватись.
-
Скажіть будь ласка в нас rebadged на роботі- наша фірма стає клієнтом іншої фірми в якій ми будемо працювати - це стандартна процедура? Після відповіді з MPNP ми прикріпляємо відповідь через веб форму? Дякую
-
Підкажіть будь ласка чи має прийти якесь автоматичне підтвердження, коли пишеш до MPNP через веб форму? Бо я відправив тиждень тому, що пішов на ЕІ, але поки ніякого підтвердження не отримав. Дякую!
-
Тільки є один нюанс…Манітоба вибірок не проводить))) І не схоже що їх взагалі цікавить стрім SWM, 50 людей за пів року…
-
ПР на воз'єднання родини люди писали, що більше року очікування і розгляд. То що ви у вересні подали, до квітня ви ніяк не отримаєте
-
Ви чи ваші діти не можуть перебувати на території Канади без діючих паспортів чи пермітів. Я вже не кажу про те, що це прямо зупинить ваш імміграційний процес
-
ви щось дуже пізно спохватилися, фактично через 3 місяці у вас закінчуються всі документи... давно вже треба було продаватися і зробити новий паспорт, зараз люди он не можуть зловити слоти по півроку... ви не можете знаходитися в країні, якщо у вас недійсний паспорт, а коли той консул приїде наступного разу у Вінніпег нікому не відомо..тому вам треба або подавати терміново на новий паспорт, або краще вже продовжити за 2 місяці до кінця старий. І тоді продовжувати перміт. Продовження перміту це теж тривалий процес, он дехто по півроку чекав
-
Це все здогадки, як буде відбуватися у 2025. Крім того, люди можуть кваліфікуватися на СЕС.
-
Найкращий варіант робити терміновий в Україні, свій шанс зробити тут ви вже пропустили, є досить дешеві квитки Вінніпег- Калгарі- Париж , а звідти чи автобусом чи ще зось придумаєте… Дружина літала щоб вирішити питання спадщини то без багажу було всьо 650 доларів туди і назад
-
В мене були і гроші і я працювала по контракту, мене відібрали по спецвибірці, а номінацію дали SWM і в той же час моїй знайомій, яку відібрали по SWM вибірці і в неї немає достатньо коштів дали номінацію SWO.
-
це не мені, напишіть тій людині Helen. У мене всі документи зроблені завчасно і з довгими термінами
-
Доброго дня, маю питання по Express entry, біометрії. Кілька днів тому прийшов лист про те що необхідно здати біометрію. А вчора в профілі оновився список на головній сторінці, де є дані про наявну біометрію ще з 2022року, яка дійсна аж до 2032. Можливо хтось мав таке, чи це означає що всерівно треба здавати по новому чи не потрібно? В трекері в графі biometrics пише in progress. Буду вдячний за інформацію. Всіх учасників з наступаючим новим роком!
-
Здавати потрібно
-
Все одно треба здавати
-
Друзі, поділиться, будь ласка, лінком, де ми дивимся і можемо зберегти application для візи CUAET, що зповнювали для приїзду в Канаду. Не можу знайти лінк ні тут, ні в себе
-
Нам зарахували біометріі , які ми здавали раніше, до приїзду в Канаду , які дійсні 10 років. Хоча ми оплатили за нові, але прийшов лист , що наші біометріі діючі і здавати не потрібно.
-
Нам поки що не повернули, чекаємо …
-
А гроші повертають в такому випадку?
-
зараз в очікуванні схвалення AOR. Я забув вказати в cv свій парт тайм досвід роботи, при подачі на федіралку. Як додати цю інформацію? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
215087/231148
32 minutes ago