Імміграція до Манітоби
-
Мама ні. Чоловік і діти
-
У мене тут знайома питає а якщо садять на карантин то можна відбути його в готелі? І як це проходить? Ви сидите в кімнаті? Як з харчуванням? Бо вона з дочкою буде летіти та ще й з двома котами)
-
Справедливо. Але треба ще зважати на рівень мови аплікант і задачі на оцінку. Якщо потрібно на clb4, а у людини потенціально clb 5 або вище, то краще зараз підготуватись і здати поза межами Канади, а через 2 роки проживання у Канаді рівень мови ну навряд що впаде і можна буде на всі тіж clb4 здати ще раз. Ну, і другий раз підготовка і здача вже буде легше скоріш за все, у мене і моїх знайомих так і було. А якщо рівня на разі clb4 нема, то це означає низькокваліфіковану роботу, скоріш завсе. Чи будуть сили у людини після зміни на заводі готуватися до екзамен - ХЗ. Тут вже сам собі голова...
-
Вся родина йде причепом до головного апліканта.
-
А ще треба розуміти, що результат IELTS валідний лише 2 роки. І він повинен буди валідним на етапі федерального етапу імміграції. Тобто за 2 роки від тесту ви повинні отримати в номінацію, і податися на федеральний етап, і отримати підтвердження , що Вас розглядають для федерального етапу. Інакше доведеться передавати екзамен і додавати валідний тест в документи . Так що я б подумала чи здавати в Україні. 2 роки летять швидко.
-
В Україні неможливо зараз здати ietls
-
Онлайн будь де. Я не знаю вашої ситуації, але я б радив підготуватися в Україні, або де ви зараз є, здати там, а потом рухатися до Канади, бо: 1. В Канаді здати IELTS допожче 2. У вас у Канаді буде купа справ, які потрібно буде вирішувати, і фокусуватися на IELTS буде складніше
-
Все залежить від вашого базового рівня. До clb4 - це одна справа, а якщо clb 7, то інше. Easy to learn, hard to master. А так вам рецепт дали нижче. Індивідуальні заняття, необов'язково щоб вони були по 2 години. Краще 3 рази по 45 хвилин і багато самостійно. Головне зрозуміти яка вам стратегія підходить під кожен модуль: ми всі різні і по-різному буде даватись IELTS. Обговорюйте зі своїм вчителем складності у проходженні тесту, бо багато залежить не тільки від знань мови, а як ви їх може застосувати саме для тесту. У мене, на приклад, були проблеми з Reading, бо не міг для себе підібрати методику аналізу завдань, потім зрозумів як краще для мене і вже другий екзамен за читання найвищий бал з усіх дисциплін.