Імміграція до Манітоби
-
Грін карти ні, але щось їм дали чи робочий дозвіл чи щось таке Там просто в південних штатах половина дітей в школах мексиканці без документів І школа американська все життя в США Вже ні там не свій і тут чужий, тому вважаю справедливим їх легалізувати Недавно наткнувся на тт про дівчину яка говорила, що взнала що вони нелегально в 18 років Після її першого інтервʼю на першу роботу, де пропрацювала кілька днів, в потім попросили SSN і все, тоді лише батьки розповіли
-
Це давня американська традиція 🤷
-
Це жах, нелегали разом з дітьми повинні покинути країну, а дітям анулювати громадянство. Взагалі вже давно пора громадянство за народженням відміняти, це тільки в країнах нового світу працює за рідким виключенням. Дитина має отримати громадянство тільки якщо один з батьків громадянин, а не тому що він тут народився
-
Я далі написав, що не насміхався і не зловтішався. Я чудово знаю цю проблему бо сам свого часу дуже сильно тут шукав істину. І після всього болю в цих пошуках, я побачив цю тему знову і повернулись негативні флешбеки.
-
Ви не зрозуміли, що я мав на увазі. Що ж, значить я не правильно подав жарт.
-
Найшов таку статистику за 2022 (хз на скільки актуально) The six states with the largest unauthorized immigrant populations in 2022 were: California (1.8 million) Texas (1.6 million) Florida (1.2 million) New York (650,000) New Jersey (475,000) Illinois (400,000)
-
Доброго вечора шановні учасники групи. Підкажіть будь ласка чи обов'язково вказувати інформацію про рідного брата в формі 5406 на федеральному. Ми не спілкуємося , та Не маю зв'язку з ним . Знаю що він в США. Чи можливо не вказувати його в цій формі. Шановний @western9 скажіть будь ласка що думаєте з цього приводу?буду вдячний за допомогу.