Імміграція до Манітоби
-
люди, чого ви такі злі... не всі читають кожнісіньке повідомлення, бо вибачте по 500-600 повідомлень інколи за пару днів.. хех.. от тобі і помічний чат.. хто настраждався тепер жує попкорн і сміється з тих, хто ще лупає цю скалу
-
Dreamers Називається, але вони так і не тримали грін карт досі, а Трамп скоріше за все буде намагатися їх вигнати
-
А в чому шахрайство ?
-
Каліфорнія так) все інше це дуже узагальнено ви сказали ) мʼяко кажучи
-
Раніше було, коли щоб емігрувати як не з океан люди продавали все за квиток и починали все з нуля, без телефонів та звʼязку. А зараз це вже не має логіки, коли світ глобалізований, і цим правом на громадянство шахрайських користуються
-
Каліфорнія до прикладу теж південь Але в цих штатах теж не мало, не зважаючи що вони республіканські
-
В південних штатах ? Це в Техасі чи в Арізоні, чи може у Флориді? У найбільш республіканських штатах пів класів Мексиканці без документів ?
-
Чому, мені здається громадянство по землі доволі логічне, особливо в країнах мігрантів
-
Ви не зрозуміли, що я мав на увазі. Що ж, значить я не правильно подав жарт.
-
Коли нелегали народжують, чи приїжджають сюди чисто щоб народити, особливо азіати такою схемою користуються, в них навіть агентства є
-
Найшов таку статистику за 2022 (хз на скільки актуально) The six states with the largest unauthorized immigrant populations in 2022 were: California (1.8 million) Texas (1.6 million) Florida (1.2 million) New York (650,000) New Jersey (475,000) Illinois (400,000)
-
Не бачу проблеми, + це не дешеве задоволення Скільки лише роди коштують, якщо туристом бути, тому якщо є така можливість в батьків дати хороший паспорт , то чому б ні
-
Доброго вечора шановні учасники групи. Підкажіть будь ласка чи обов'язково вказувати інформацію про рідного брата в формі 5406 на федеральному. Ми не спілкуємося , та Не маю зв'язку з ним . Знаю що він в США. Чи можливо не вказувати його в цій формі. Шановний @western9 скажіть будь ласка що думаєте з цього приводу?буду вдячний за допомогу.
-
Пане @western9 чи можна видалити актуальний ЕОІ, зробити ЕЕ профіль з СЕС, і знов зробити ЕОІ вже з ЕЕ? Раніш не зробили, бо не було стажу в рік з ТЕЕR2, ну і сподівалися на краще з МПНП😂🙈
-
Його наявність вказати потрібно. Пишете все, що знаєте про нього, решта вказуєте n/a
-
Можна внести зміни у діючий ЕОІ. Ну або створити новий ЕОІ, попреедньо створивши СЕС профіль.
-
Потрібно вказати. Там можна вкзти, що місце перебування невідоме
-
Ні, видалити ви не можете. ЕОІ самостійно видалиться через рік після першої подачі.
-
Я не експерт, але може в старому введіть такі дані, щоб там було мінімум балів, хай висить поки не видалиться
-
А старий ЕОІ видалити чи просто покинути? Покинути неможна начібто... І якщо видалити - чи є алгоритм для цього?
22 Jan 2023, 05:40
215556/230804
less than a minute ago