Імміграція до Манітоби
-
Не бачу проблеми, + це не дешеве задоволення Скільки лише роди коштують, якщо туристом бути, тому якщо є така можливість в батьків дати хороший паспорт , то чому б ні
-
Доброго вечора шановні учасники групи. Підкажіть будь ласка чи обов'язково вказувати інформацію про рідного брата в формі 5406 на федеральному. Ми не спілкуємося , та Не маю зв'язку з ним . Знаю що він в США. Чи можливо не вказувати його в цій формі. Шановний @western9 скажіть будь ласка що думаєте з цього приводу?буду вдячний за допомогу.
-
Пане @western9 чи можна видалити актуальний ЕОІ, зробити ЕЕ профіль з СЕС, і знов зробити ЕОІ вже з ЕЕ? Раніш не зробили, бо не було стажу в рік з ТЕЕR2, ну і сподівалися на краще з МПНП😂🙈
-
Його наявність вказати потрібно. Пишете все, що знаєте про нього, решта вказуєте n/a
-
Можна внести зміни у діючий ЕОІ. Ну або створити новий ЕОІ, попреедньо створивши СЕС профіль.
-
Потрібно вказати. Там можна вкзти, що місце перебування невідоме
-
Ні, видалити ви не можете. ЕОІ самостійно видалиться через рік після першої подачі.
-
Я не експерт, але може в старому введіть такі дані, щоб там було мінімум балів, хай висить поки не видалиться
-
А старий ЕОІ видалити чи просто покинути? Покинути неможна начібто... І якщо видалити - чи є алгоритм для цього?
-
Добрий вечір . Сьогодні була вибірка для всіх профілів skilled worker in Manitoba . Бал був 857 , в мене бал трохи вищій , але я не отримала LAA. Чи може бути так, що запрошення вишлють пізніше а не в сьогоднішній день ?
-
Є ще другий паспорт з більшим терміном.
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка, я 3 тижні тому тільки приїхав у Канаду і дали ВП на 2 роки, бо віза у паспорті до 2027. Сьогодні дружина - головний аплікант отримала LAA. Можливо варто податися на зняття обмежень з ВП і подовження паралельно до кінця цього року? Чи можна це зробити пізніше? Як краще зробити? Дуже дякую за консультацію! Гарного вечора!
-
Я створила його в червні цього року
-
Дякую за інформацію. Буду чекати 48 годин. Так активний
-
ЕОІ профіль ще активний?
-
ще один варіант- через 48 годин зайдть в профіль ЕОІ, і якщо там є зміни, то зможете податися.
-
Все передивилась , нічого не має
-
Передивіться спам. Або можливо у вас емейл вказаний неправильний.
-
можна все в один файл обєднати. Оригінал1-переклад 1, оригінал 2 - переклад 2....
-
Я загрузила документи розділ обов'язкових документів при подачі на федеральний етап. Чи потрібно їх дублювати в Additional Supporting Documents?
22 Jan 2023, 05:40
215567/230735
5 minutes ago