Імміграція до Манітоби
-
Ні, видалити ви не можете. ЕОІ самостійно видалиться через рік після першої подачі.
-
Я не експерт, але може в старому введіть такі дані, щоб там було мінімум балів, хай висить поки не видалиться
-
А старий ЕОІ видалити чи просто покинути? Покинути неможна начібто... І якщо видалити - чи є алгоритм для цього?
-
Добрий вечір . Сьогодні була вибірка для всіх профілів skilled worker in Manitoba . Бал був 857 , в мене бал трохи вищій , але я не отримала LAA. Чи може бути так, що запрошення вишлють пізніше а не в сьогоднішній день ?
-
Є ще другий паспорт з більшим терміном.
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка, я 3 тижні тому тільки приїхав у Канаду і дали ВП на 2 роки, бо віза у паспорті до 2027. Сьогодні дружина - головний аплікант отримала LAA. Можливо варто податися на зняття обмежень з ВП і подовження паралельно до кінця цього року? Чи можна це зробити пізніше? Як краще зробити? Дуже дякую за консультацію! Гарного вечора!
-
Я створила його в червні цього року
-
Дякую за інформацію. Буду чекати 48 годин. Так активний
-
ЕОІ профіль ще активний?
-
ще один варіант- через 48 годин зайдть в профіль ЕОІ, і якщо там є зміни, то зможете податися.
-
Все передивилась , нічого не має
-
Передивіться спам. Або можливо у вас емейл вказаний неправильний.
-
можна все в один файл обєднати. Оригінал1-переклад 1, оригінал 2 - переклад 2....
-
Я загрузила документи розділ обов'язкових документів при подачі на федеральний етап. Чи потрібно їх дублювати в Additional Supporting Documents?
-
Так
-
Для IRCC?
-
Привіт! Поділіться досвідом, будь ласка😊 На федеральний етап чи потрібно "зшивати" в один документ диплом з додатком (+ переклади туди ж)? Чи можна прикріпляти диплом+переклад - один файл, додаток+переклад - інший файл?
-
Дякую
-
непотрібно
-
Підкажіть, будь ласка, щодо заповнення форми "IMM5669. Schedule A (Background/Declaration)", розділ Personal History. Там треба вказати весь досвід роботи за останні 10 років. Як правильно її заповнювати, якщо: - були гепи між роботами - перші декілька робіт були за кеш або оплата була на Payoneer (тобто договорів і доказів працевлаштування не має) Чи взагалі є шанси отримати ПР при таких вхідних?)
22 Jan 2023, 05:40
215573/230260
less than a minute ago