Імміграція до Манітоби
-
В мене теж, до речі. Лише дані з паспорту для коректного запису прізвища та ім'я, та форму з WES
-
Що це за помиї?
-
Для еміграції робила
-
Дякую, за відповідь, мабуть не варто і пробувати з тою анкету.
-
По перше Бастилії, по друге це не має відношення до імміграції, а по третє це руснява помийка
-
Чи потрібно скани сторінок паспорту зі штампами для подачі на федеральний етап?
-
Змініть опис профілю якщо не знаєте що був штурм Бастилію, у вас там про смарт брехня
-
А ваш до чого ? Можливо помилково посилання людина відправила
-
Думаю буде більше інформації в січні та лютому. Будемо бачити по вибірках у наступні 4-6 неділь.
-
Ну так до чого ваш коментар тоді? Чи вже задонатили автору на сбєрбанк?
-
По перше, автокорекція, по друге то не до мене притензія, по третє ви можете взяти і перекласти на волонтерських заставах а не обурюватись що воно не державною
-
дякую😉
-
Всі сторінці де є відмітки
-
знає хтось?
-
У мене бал вищий був за 857
-
Temporary Resident Permit це туда потрібно підгрузити ворк перміти?
-
Доброго вечора. Що вказувати в формі 5669 в розділі Personal history якщо в проміжку коли я навчалася в університеті я також влаштувалася на роботу, пропрацювала певний час і далі звільнилася і знову тільки вчилася? Типу, це повинно бути просто два записи початок+кінець універу та початок+кінець роботи чи це повинно бути три записи універ-робота-знову універ? І щє, це в цьому розділі писати якщо їздила у відпустку на тиждень за кордон чи тут це не треба вказувати?
-
Так, але ж там далі щє є Travel History тому я і думаю чи точно воно щє й в Personal History нада
-
Там писати і відпустки також, бо кожен крок то і ж ваша персональна історія/ на розгляді
-
О, і офіцер заапрувив?
22 Jan 2023, 05:40
215768/234639
less than a minute ago