Імміграція до Манітоби
-
дякую😉
-
Всі сторінці де є відмітки
-
знає хтось?
-
У мене бал вищий був за 857
-
Temporary Resident Permit це туда потрібно підгрузити ворк перміти?
-
Доброго вечора. Що вказувати в формі 5669 в розділі Personal history якщо в проміжку коли я навчалася в університеті я також влаштувалася на роботу, пропрацювала певний час і далі звільнилася і знову тільки вчилася? Типу, це повинно бути просто два записи початок+кінець універу та початок+кінець роботи чи це повинно бути три записи універ-робота-знову універ? І щє, це в цьому розділі писати якщо їздила у відпустку на тиждень за кордон чи тут це не треба вказувати?
-
Так, але ж там далі щє є Travel History тому я і думаю чи точно воно щє й в Personal History нада
-
Там писати і відпустки також, бо кожен крок то і ж ваша персональна історія/ на розгляді
-
О, і офіцер заапрувив?
-
На вашому прикладі я писала три. На кожен раз повернення з відпустки писала переривання роботи
-
Там тільки подорожі, без роботи, освіти
-
@veryparticular хоче кікнути @darling_23442 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@politikin хоче кікнути @darling_23442 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🧩🧩🧩 Новогодний актуал 🔔Моно + новорег/Пумб 🔔 2100💲 Моно + второй банк на выбор 🔔сенс/изи/восток🔔 2000 💲 🔔ЭКО/УкрСиббанк 🔔 1800 💲 Все что ниже под второй банк 1500💲 Кредиагриколь Форвард Аккорд БВР Днепр МТБ Таском Кредо банк 🔔Моно 🔥+ Ощадбанк 🏪🔔 2400💲 Соло беру 🔔Моно 🔥🔔- 700 💲 🔔Райф 🏦🔔- 300 💲 🔔Ощадбанк 🏪🔔- 500 💲 👍👍👍👍👍➡@darling_23442
-
Три записи я б робив
-
Можна додати розширене CV, де все розпишете
-
І з універом тоді вийде шо там де я працювала я тоді не скажу той кусок часу шо я і в універі вчилась. Я не розумію =\
-
Там же окремі розділи про досвід роботи і про освіту, я б писала в одному навчання, а в іншому роботу. Але у мене це було вже більше, ніж 10 років назад
-
Щось Ви дуже заморочуєтесь. Навчання і робота - це різні пункти. Пишете навчання від поступання до диплома. Роботу від початку до звільнення. Відпустка за кордоном - поїздки. Ви ж не звільнялися, щоб поїхати у відпустку.
22 Jan 2023, 05:40
215779/234085
15 minutes ago