Імміграція до Манітоби
-
Ми всі в обох чатах дуже цінуємо Ваші мудрі поради. Дякую.
-
Я привела вам аналогію того, що треба розуміти, що від вас вимагають, а не покладатися на чиїсь слова.
-
Так Згоден Фух Хай вже потім якісь дозапити будуть
-
Ми про федеральний говоримо
-
Ото так ви уважно читали, що ви підписували. Я за 6 місяців подавала, як вимагалось для номінації.
-
Ви вже відправили, тож тепер "нехай ся діє Божа воля")))
-
Підтверджую, що для номінації потрібно 6 місяців. Для ПР аплікації proof of funds якщо ви по SWM, то це опційний документи. Виписки на 3 місяці, пейстаби за 3-6 місяці, новий лист від роботодавця.
-
Переривання не потрібно. Ви вчилися і працювали паралельно. Ще раз до всіх: надавайте скріншоти до своїх запитань, я форми на пам'ять не знаю 😁 Нажаль, я не за комп'ютером і тому до кінця не можу вам нічого сказати, бо не бачу аплікації.
-
Пане Вес😁 питання було чи треба вказувати переривання освіти, якщо ти працював літом наприклад, у розділі Персональна Історія?
-
Пане Вес, просто дякую за вашу допомогу по всім імміграційним питанням. You’re the best!
-
Друзі пане Wes допомогав нам безкоштовно роками, а чи не прийшов час віддячити ? Пане Wes скиньте свою пошту і ті люди які цінують вашу допомогу зможуть відправити пару грошиків, нам в радість а вам - заслужено
-
Охтиж Нє, нам його безкоштовно видавали і ми нічого не платили 🤷🏼♀️
-
Колись вже це було, сказав підтримувати донатські збори)
-
Nope :) Ніхто із адмінів ніякі платні послуги не надає.
-
Вітаю, товариство! Що потрібно вибрати у пункті про освіту, якщо був коледж 4 роки і 2 роки університету - в підсумку бакалавр ?
-
One post secondary three or more years
-
Дякую
-
При подачі на номінацію я вибирала two post secondary programs (2 years each)у мене 4 роки коледжу із яких два по спеціальності і 2 роки навчання в університеті.Є документ про завершення шкільної освіти і з коледжу відповідно.Тому якщо у Вас є відповідні документи я думаю що Ви можете вибирати цей пункт про освіту.
-
Скажіть будь ласка досвід роботи для mpnp рахується тільки повний рік, або можна пів року з одної роботи пів року з іншої?
-
Повний.
22 Jan 2023, 05:40
215823/230720
44 minutes ago