Імміграція до Манітоби
-
1. Щоб отримати «оцю карточку» люди роками вчаться, працюють, заробляють кошти, змагаються з іншими по балам. Це приблизно від 2х років до безкінечності. З тих, що по CUAET її точно ще не отримали 2. По CUAET - людина не являється біженцем. Вона - тимчасовий працівник. 3. Якщо ви через 3 роки, коли сплине термін дозволу на роботу, не отримаєте «цю карточку», то треба буде їхати додому. З отриманням PR ви з тимчасового резидента перетворюєтесь на постійного. Це змінює абсолютно все.
-
Привіт всім! У кого після здачі білметрії на CUAET був запит на додаткові відомості про військову службу? Як довго чекали після надання?
-
Не вказується в Манітобі.
-
Нажаль воно блокує все. Спробував собі та дружині. Відмова там де все ще два тижні назад працювало. По новинам все зовсім погано на фронті, так шо думаю це вимушена міра. Хотілось би вірити що ті 20% що держава списує з валюти та оплати за кордоном піде на зсу та гуманітарку. Слава Україні!
-
Підтверджую. Зараз в Турречині. Перекази закрили, які я ще два тижні назад робив. При оплаті гривнею в іноземних магазинах знімає десь на 20% вище міжбанківського курса.
-
7.Виявляється, тут ще жодного разу не згадували агенцію Opportunities for employment (OFE) - кадрова агенція, яка допомагає з підготовкою та працевлаштуванням резидентам Манітоби. Послуги безкоштовні. Мова там також є. 8. Курси для дорослих при місцевих school divisions. Я так розумію, що в школі теба питати ...
-
Нбу заборонив будьякі перекази з України
-
Учіться на здоров'я. Хотів групу для початківців зробити, щоби туди матеріали закинути і допомогти почати, але щось зовсім часу нема. А з нуля якщо , без алфавіту, то людям дуже складно. Тут на курсах таке не пояснять, вони більше розмовні. А хто в школі вчив, то й сам може на 4 бали провінційні...Якщо не зовсім лінивий!