Імміграція до Манітоби
-
А я вже побачив що приклав пейстаби тільки за останні дві виплати І виписку за останній місяць тільки Виписки оке, додам С пейстабами складнощі великі Буду чекати дозапиту 😢
-
Хм… буду зараз шукати
-
Там ніби є розділ куди ворк перміт можна завантажити
-
Паспорти загран
-
Підкажіть будь ласка, на Фед етап в розділ travel documents and passports треба відправити ворк перміт і паспорт?
-
Тiльки за фото переживала Про нерви 100 процентiв, даже не хочу дивитись знову на документи - болить голова та шия))))
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/documents/
-
Ірина Вам правильно відповіла Не міг одразу згадати Точно, в proof of temporary
-
Всі ні, але додавайте по максимуму, що можете.
-
У моїх знайомих пейстаби або пруф оф фундс на федеральному питали тільки у тих хто по ЕЕ проходив. Це не є обов'язковим документом.
-
Work Permit в блок Temporary Status …
-
Блок Education + Translations
-
Доброго вечору, підкажіть, будь-ласка, зараз звернув увагу, що на федеральний завантажив лише переклади birthday certificate по всій родині. Як правильно додати зараз оригінал+переклад, чи чекати доки запросять? Дякую
-
додайте краще вже зараз
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, перебуваю на федеральному етапі, отримав новий ворк перміт, мені потрібно тільки федералів повідомити чи так само і мпнп?
-
Обов'язково додайте через веб форму.
-
Дякую дуже
-
Є сподівання, що розподіл балів у пулі нормальний )
-
Тут задачка трохи складніша, з басейну забирають людей, а нові стрибають у басейн. Тож басейн вичерпають, як що темпи діставання кандидатів перевищать темпи додавання нових. І головне питання яке розподілення балів по кількості кандидатів. Можливо 90% басейну має "умовний бал 850". Тоді кандидату із 849 балами тут робити взагалі не має чого.
-
Так, якщо книжка
22 Jan 2023, 05:40
215864/234475
4 minutes ago