Імміграція до Манітоби
-
Бекграунд чек
-
Так, дякую. Питання чи треба оцінювати себе коли без мови в шкалі селасесмент?
-
Жесть😳 ось логіки немає зовсім. Наші друзі подалися на федеральний пізніше за вас, у липні 23го, так вони в квітні 24го вже картки пластикові отримали і ось де тут справедливість? А ніде
-
Якось пропустила
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, що я маю робити в такій ситуації. На провінційному етапі в кабінеті змінився статус с "Assessment in Progress" на "Information Requested" Жодного листа з переліком потрібної інформації я не отримував(папку Спам перевірив). Була зміна роботодавця, про що сабмітив форму про зміну у серпні. Як дізнатися яка інформація їм необхідна? Чи маю я чекати або написати їм листа чи піти на упередження та завантажити Earning Statements за весь час роботи в Канаді?
-
Так. Ми чекали номінацію 8 місяців, а друзі 2 місяці. Вони АОР отримали через 2 місяці, ми вже чекаємо на АОР 4 місяці. Але що робити, чекаємо. Головне результат
-
чи є шанс, що продлять Work Permit ще на три роки до Березня 31?
-
Наприклад, паспорт до 2030 року. Work Permit ще дійсний 2 роки. Чи є шанс, що продовжать до 3х років, чи можуть відмовити?
-
Наразі були випадки, коли люди намагались продовжити, але офіцер залишав попередній термін дії, без причин
-
-
Є процес оцінки української освіти на відповідник канадській. Однак, "переробки диплому" нема. Центр оцінювання лише дає висновок, чи отримана освіта в Україні, відповідає, наприклад, ступеню бакалавра в Канаді. Це можна зробити через центр WES www.wes.org/