Імміграція до Манітоби
-
Там є під кінець додати документи і там купа варіантів
-
Це додаткові документи,вони не є обов’язковими . Зазвичай їх додають ті,у кого є пробіли в роботі,або незрозумілі ситуації . Або панікери . Своїм cv можна викликати ще більше питань 😂 Будь обережна з цим . Я наприклад не додавав нічого,що не є не обов’язкововим .
-
Можна і так Я наприклад так і зробив 😂😂 Воно не обов'язкове, тим паче коли все прозоро, але я панікувати полюбляю тому додав як простий перелік що було.
-
Спокійно. Видихаємо. Все розписали гарно, то й не треба CV. Взагалі ще рік тому ніхто його не писав, а пів року тому почали декому приходити запити (можливо там в людей було 10 робіт в 5-ти країнах і ще 20 подорожей) і відтоді наші люди почали клепати CV. Я не додавала.
-
Я не впевнена чи ми зробили прям за якимось «стандартом», але постаралися пояснити певні аспекти з життя, які могли би викликати питання у офіцерів CV чи резюме не обов’язкові зовсім, але ми вирішили надати. Якщо в офіцерів будуть якісь більш конкретні питання по тій інформації, що ми вказали, будемо відповідати вже конкретно в тій формі, яку вони запросять
-
На федеральному етапі ви доказуєте proof of founds. Залежить від програми по якій ви йдете. Є кейси де проходять без пейстабів взагалі, за янавності, наприклад, довідки з банку, де достатньо коштів. Якщо гарантією є робота, то звісно додавати стейтменти, пейстаби. Щодо депендента, можна не додавати. Поправте, якщо хтось має іншу інформацію.
-
Швидше за все ви плутаєте поняття ЕОІ та номінація. ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗМІНЮВАТИ роботодавця ДО подачі на ноімнацію. Зміна ТІЛЬКИ через процедуу MPNP. Зміна роботодавця ПІД ЧАС перебування у пулі (до отримання LAA і повної подачі аплікації на номінацію) АНУЛЮЄ ваш 6-місячний стаж і потрібно починати все з нуля.