Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, втікали з неподконтрольної України території, останні роки жили і працювали там, з документів підтверджуючих стаж є тільки фото трудової книжки з печаткою підприємства яке не робило відрахування в установи України останні 8 років, тобто витяг з реєстру зробити неможливо. Підкажіть яким чином, враховуючи обставини можно довести свій стаж роботи? Дякую.
-
Ні, діти не можуть бути зв'язком для батьків. На сайті це чітко пише.
-
А як що польска картка?
-
Не можна переказувати гроші з України. Тільки зняти в банкоматі або оплачувати покупки
-
Підкажіть, будь ласка, нумер візи - це строка "Counterfoil:......", що у фойллесс візі???? (необхідно вказати нумер візи для чекіна на рейс компанії LOT)
-
Прильоту
-
Доброго дня 😊 підкажіть, будь ласка, не знайшла инфо, в Arrival Can вказувати перше місто прильоту у Канаді чи кінцевий пункт?
-
I’ve got it. Thanks.
-
Пів року достатньо лиш для того щоб отримати конекшкн до провінції, і в окремих випадках бути eligible to apply for PR. Однак розгляд аплікації може тривати часом і роками, без гарантованого результату
-
Half a year you should not just live, it’s more about legal work on Manitoba employer
-
There are multiple things to do. There are a lot of info here, just search
-
Ok. My friend told me this, but I guess he was wrong, half a year enough to get PR.
-
1. Мова чата українська або англійська. 2. Неправда. Де ви таке прочитали, лінк?
-
Добрый день, правда ли, что после проживания и работы в Манитоба в течение полугода после получения статуса pr можно подаваться на паспорт Канада? Спс
-
Отримайте довідку ОК5 в податковій та заповніть графи згідно неї. Щоб розуміти, що вони насправді сплачували податки та мають право внести цей стаж
-
Зрозуміло, дякую
-
Ні, не реально. Не тіште себе надіями і не надійтеся, вибачте, 'на халяву'. Такого не буває
-
Якщо було інтерв'ю з офіцером, то саме він надсилає вам запрошення. Тобто запрошення від mpnp. КУК тільки умовно 'посприяв' щоб таке інтерв'ю відбулось (вибачте тут не знаю як правильно сформулювати коротко). Тому я думаю треба писати 'так'. Але давайте почекаємо, щоб ще хтось відповів, хто нещодавно подавався
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, після отриманого invitation to submit the EOI (у рамках exploratory visit з підтримкою КУК) на питання "Have you received an Invitation to Apply under a Strategic Initiative directly from MPNP?" відповідати ні?
-
Якщо вони працювали легально та зможуть підтвердити досвід для номінації, пишіть 100%. Один імміграційний консультант рекомендував усю інфу скриншотити навіть, щоб не забути, що ви там писали. Наскільки це правда не знаю. Якщо ви про досвід напишете але підтвердити не зможете, то це misrepresentation.
22 Jan 2023, 05:40
21611/230204
10 minutes ago