Імміграція до Манітоби
-
Ну перший місяць в мене пройшов.Чекаємо;)
-
Є питання щодо оновлення ворк перміту. Дівчина має подати до 31 грудня, але потім виїздить до України на 3 тижні, не буде ніяких проблем? Зможе заїхати по старому перміту?
-
Скиньте менi, будь ласка,вiдео, як поновити вiзитор рекорд для дитини. Я маю питання, вiза сина закінчується у листопаді, і я не хочу відсилати паспорт (боюся, що десь втратять його під час транспортування). Наскільки я розумію, можна залишатися в країні при діючому візиторі рекорд, не виїжджаючи (якщо немає візи). якщо не права,виправте мене будь ласка🙏🌷
-
Порадьте, будь ласка, як краще скласти пазл. Паспорти дітей закінчуються 06.2026 Візітор рекорди 01.2026 Раніше 04.2026 паспорти не продовжать Як краще зробити - подати на продовження візітор один раз для старого паспорту і другий для продовженого? Це ж будутьплатні подачі? Чи вже краще ловити слот на нові паспорти? Дякую
-
До речі, хто робив дитячі паспорти, скажіть, будь ласка, яка вартість? І, якщо заяву подає мати, батьку все одно треба мати Резерв?
-
Дуже вдячна вам за відповідь. Якщо можна, спитаю. Ви знаєте людей, що так отримували чи, може, памʼятаєте, де це вказано? Я просто ніде не знайшла цьому підтвердження поки що. Сказано, що можливо пересилати до закордонної установи паспорт, який був замовлений в Україні. Ця інформація є на сайти ДП Документ в тому числі. А якщо він був замовлений за кордоном в одній локації, а отримати хочу в іншій, тут не знаходжу відповіді….
-
Читати ось тут, починаючи із 78.1