Імміграція до Манітоби
-
Чи будуть такі вибірки, Вам навіть в MPNP зараз не скажуть. Спеціальних програм в Манітобі нема.
-
В самій аплікації є incomplete education.
-
Не зрозуміло. Як ви можете вказати свою дочку як step daughter?
-
В imm0008 вказуєте всіх дітей до 22 років, які є у вас та вашого чоловіка, навіть якщо вони не іммігрують. Вказуєте, що вони не іммігрують, за них платити не потрібно. Документи по них потрібно, медогляд, біометрію також потрібно буде зробити.
-
А якщо з дитиною не спілкуєтесь, навіть точно адресу не знаєш , біометрію та мед.огляд не можеш по факту зробити. Як це все правильно вказати ???
-
Дякую
-
Так, ще раз хай дає відповіді на запитання.
-
Під час подачі на CUAET вказували?
-
Доброго дня, друзі. Скажіть, будь ласка, мій син, як і всі щасливі власники номінації, отримав лист LAA. І ось вже минуло 48 годин, але коли заходиш на цю сторінку, відкривається ось таке зображення (додаю). Але по відео з YouTube при відкритті цього порталу показується інше зображення з 9 пунктів (додаю приклад). Скажіть, це нормально чи ні?
-
Хоча в перших дитячих документах є CUAET
-
Якщо в батьків є позначка у WP CUAET, а продовжений дитячих немає тієї позначки.Треба переробляти?
-
Я вказую її, коли заповнюю анкету на чоловіка, у його анкеті, не у своїй. Дякую за відповідь А процес відмови від спонсорства? Тільки по запиту офіцера?
-
Vsevolod Novov хоче кікнути Фараон з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ребят!!!!!!!! Забирайте фри монеты с монеты MAGA пока еще аирдроп открыт👇👇👇 @TrumpColn_Bot
-
Чи можу я змінити роботу на ліпшу позицію/зп у фірму яка була створена відносно нещодавно, близько пів року? (звісно повідомивши mpnp і ircc) Я чекаю аор 5-й місяць
-
Добрий день. Ви вже пробували заходити заповнити номінацію?
-
Дякую 🙏
-
Так, ви давайте LOE про ситуацію, що не можете зв'язатися та в подальшому чоловік не буде спонсорувати. Вам вишлють ту форму.
-
53 долари. Якщо документ подає мама, то від батька жодних документів не треба
22 Jan 2023, 05:40
216203/230461
32 minutes ago