Імміграція до Манітоби
-
Добрый день, правда ли, что после проживания и работы в Манитоба в течение полугода после получения статуса pr можно подаваться на паспорт Канада? Спс
-
Отримайте довідку ОК5 в податковій та заповніть графи згідно неї. Щоб розуміти, що вони насправді сплачували податки та мають право внести цей стаж
-
Ні, не реально. Не тіште себе надіями і не надійтеся, вибачте, 'на халяву'. Такого не буває
-
Якщо було інтерв'ю з офіцером, то саме він надсилає вам запрошення. Тобто запрошення від mpnp. КУК тільки умовно 'посприяв' щоб таке інтерв'ю відбулось (вибачте тут не знаю як правильно сформулювати коротко). Тому я думаю треба писати 'так'. Але давайте почекаємо, щоб ще хтось відповів, хто нещодавно подавався
-
-
Якщо вони працювали легально та зможуть підтвердити досвід для номінації, пишіть 100%. Один імміграційний консультант рекомендував усю інфу скриншотити навіть, щоб не забути, що ви там писали. Наскільки це правда не знаю. Якщо ви про досвід напишете але підтвердити не зможете, то це misrepresentation.
-
А в чому питання?
-
Тут треба зачекати поки хоч номінації будуть кейси тих хто по cuaet
-
Ви шукаєте точну відповідь, а хто їі може вам дати, якщо тільки одиниці, які заїхали по CUAET подали LOI, а ті що подалися на PR та й може вже отримали, мають зовсім інші кейси. Тут напевно тільки ліцензований іміграційний консультатнт може допомогти.
-
Може і не дуже треба зубрити, але розуміти специфіку тесту це дуже необхідно.