Імміграція до Манітоби
-
Добрый день, правда ли, что после проживания и работы в Манитоба в течение полугода после получения статуса pr можно подаваться на паспорт Канада? Спс
-
Отримайте довідку ОК5 в податковій та заповніть графи згідно неї. Щоб розуміти, що вони насправді сплачували податки та мають право внести цей стаж
-
Зрозуміло, дякую
-
Ні, не реально. Не тіште себе надіями і не надійтеся, вибачте, 'на халяву'. Такого не буває
-
Якщо було інтерв'ю з офіцером, то саме він надсилає вам запрошення. Тобто запрошення від mpnp. КУК тільки умовно 'посприяв' щоб таке інтерв'ю відбулось (вибачте тут не знаю як правильно сформулювати коротко). Тому я думаю треба писати 'так'. Але давайте почекаємо, щоб ще хтось відповів, хто нещодавно подавався
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, після отриманого invitation to submit the EOI (у рамках exploratory visit з підтримкою КУК) на питання "Have you received an Invitation to Apply under a Strategic Initiative directly from MPNP?" відповідати ні?
-
Якщо вони працювали легально та зможуть підтвердити досвід для номінації, пишіть 100%. Один імміграційний консультант рекомендував усю інфу скриншотити навіть, щоб не забути, що ви там писали. Наскільки це правда не знаю. Якщо ви про досвід напишете але підтвердити не зможете, то це misrepresentation.
-
Так це якраз той випадок коли людям вже за 60
-
А в чому питання?
-
Скільки днів діє Arrivecan з моменту заповнення?
-
Доброго дня , хтось має контакти міграційного консультанта за Манітоби?
-
Ребята, кто уже обменял свои украинские права, напишите, пожалуйста, указывается где-то водительский стаж или что-то подобное. Например, в моих украинских правах указано, что категория В открыта в 1997 году. Спасибо
-
Дякую, всім, хто відписався 🤝
-
Тут треба зачекати поки хоч номінації будуть кейси тих хто по cuaet
-
Ви шукаєте точну відповідь, а хто їі може вам дати, якщо тільки одиниці, які заїхали по CUAET подали LOI, а ті що подалися на PR та й може вже отримали, мають зовсім інші кейси. Тут напевно тільки ліцензований іміграційний консультатнт може допомогти.
-
Ага, тепер зрозуміла. Тоді так і напишіть у супровідному листі, що наразі таку інфо дати не можете, але паралельно пенсії робота була. Вам потрібно десь це зафіксувати, щоб потім мати люфт для руху в потрібну сторону.
-
Справа в тому, що правдива і та і та, бо будучи на пенсії працювали в цей час
-
Звичайно, можуть порівняти. Виходить, що перешопочатково Ви подали неправдиву інформацію. Я б на Вашоу місці подавала максимально правдиву інфо і додатково додавала б супровідний лист.
-
Може і не дуже треба зубрити, але розуміти специфіку тесту це дуже необхідно.
-
Я вибачаюсь, шановні, питання в силі - чи можна при подачі на CUAET вказати retired, а при подачі на MPNP - стаж роботи? Чи не буде так би мовити "конфлікту"? Чи не будуть порівнювати при подачі на провінцію данні з анкетою по CUAET? Вибачаюсь за настирливість, дякую )
22 Jan 2023, 05:40
21624/230296
15 minutes ago