Імміграція до Манітоби
-
Ніяк. Вона через рік сама анулюється
-
В цьому до речі є логіка,вони роблять свою роботу але і квоти зменшують.До них питань потім не буде
-
Доброго дня, потрапив у складну ситуацію. Загубив своє свідоцтво про народження. Замовив повторно, по помилці виявилося що двічі. Спочатку пришло одне, я его переклав и відправив в анкеті до MPNP. Через декілька днів по пошті прийшло друге, з новою, свіжішою датою. Видали мені провінційну підтримку через шість місяців. Подав на федеральний етап анкету, з тим самим свідоцтвом що і в анкеті для MPNP. Тепер думаю чи не відмовлять мені через це, якщо виявиться що перше свідоцтво вже не дійсне через видачу другого.
-
Дякую за відповідь. Так, для балів EOI і постала ще одна дилема, мені потрібна академічна довідка, чи архівна довідка?
-
Дуже дякую, менше головного болю.
-
Добридень, поясніть будь ласка початківцю, зараз є сенс подаватись на провінційну, чи вже краще на федеральну програму? Чи завдяки провінції більше шансів за рахунок балів, але збільшиться строк очікування. І можливо ще хтось знає як зараз з довідками про несудимість без печатки і підпису, а з qr - кодом, чи приймають їх?
-
Дякую
-
Подивіться в закріплених відео про програму провінційну, наразі більшості доступна лише SWM. А ось тут подивіться чи ви виконуєте вимоги на якусь із федеральних програм: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/who-can-apply.html Там так само є калькулятори для підрахунку балів і чи вам достатньо буде для того щоб пройти по федеральних вибірках і чи ви взагалі маєте можливість створити профіль у федеральному пулі.
-
Добрий день. Ми з чоловіком подалися вже на PR. І мені здається, що я наші ворк перміти загрузила у додаткові документи, але в Temporary Residents Permits. І тепер думаю, чи є це помилкою і чи треба їм писати пояснюючий лист. І, ще побачила, що наші мілітарі рекордс пусті, хоча ми писали там none. Чи потрібно з цим теж щось роботи? Дякую за відповідь.