Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Подивіться в закріплених відео про програму провінційну, наразі більшості доступна лише SWM. А ось тут подивіться чи ви виконуєте вимоги на якусь із федеральних програм: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/who-can-apply.html Там так само є калькулятори для підрахунку балів і чи вам достатньо буде для того щоб пройти по федеральних вибірках і чи ви взагалі маєте можливість створити профіль у федеральному пулі.
-
Добрий день. Ми з чоловіком подалися вже на PR. І мені здається, що я наші ворк перміти загрузила у додаткові документи, але в Temporary Residents Permits. І тепер думаю, чи є це помилкою і чи треба їм писати пояснюючий лист. І, ще побачила, що наші мілітарі рекордс пусті, хоча ми писали там none. Чи потрібно з цим теж щось роботи? Дякую за відповідь.
-
Так, без заповнення, вся форма не збереглася б. Але, коли відкривала вже після загрузки всіх файлів, там пусто.
-
Це у багатьох таке було
-
У вас так само.
-
Так
-
Так, все було перевірено. Все було збережено. Загружено, знову вже на сайті їхньому перевірено. І вже після submit, і загрузки файлів, я все знову відкрила. І все здається правильно. Окрім мілітарі. Там пусто.
-
-
Так, те, що було у нашому кабінеті.
-
А, як її отримати?
-
Я вже засабмітила все, там нічого здається не завантажити.