Імміграція до Манітоби
-
А в чому питання?
-
Скільки днів діє Arrivecan з моменту заповнення?
-
Доброго дня , хтось має контакти міграційного консультанта за Манітоби?
-
Ребята, кто уже обменял свои украинские права, напишите, пожалуйста, указывается где-то водительский стаж или что-то подобное. Например, в моих украинских правах указано, что категория В открыта в 1997 году. Спасибо
-
Дякую, всім, хто відписався 🤝
-
Тут треба зачекати поки хоч номінації будуть кейси тих хто по cuaet
-
Ви шукаєте точну відповідь, а хто їі може вам дати, якщо тільки одиниці, які заїхали по CUAET подали LOI, а ті що подалися на PR та й може вже отримали, мають зовсім інші кейси. Тут напевно тільки ліцензований іміграційний консультатнт може допомогти.
-
Ага, тепер зрозуміла. Тоді так і напишіть у супровідному листі, що наразі таку інфо дати не можете, але паралельно пенсії робота була. Вам потрібно десь це зафіксувати, щоб потім мати люфт для руху в потрібну сторону.
-
Справа в тому, що правдива і та і та, бо будучи на пенсії працювали в цей час
-
Звичайно, можуть порівняти. Виходить, що перешопочатково Ви подали неправдиву інформацію. Я б на Вашоу місці подавала максимально правдиву інфо і додатково додавала б супровідний лист.
-
Може і не дуже треба зубрити, але розуміти специфіку тесту це дуже необхідно.
-
Я вибачаюсь, шановні, питання в силі - чи можна при подачі на CUAET вказати retired, а при подачі на MPNP - стаж роботи? Чи не буде так би мовити "конфлікту"? Чи не будуть порівнювати при подачі на провінцію данні з анкетою по CUAET? Вибачаюсь за настирливість, дякую )
-
Ну бачте у вас так, в мене по іншому. На те ми і різні люди
-
У мене такий самий рівень. І ні про який зубрьож і мови не йшло.
-
А для Манітоби цього вже вистачить на номінацію .. дякую )
-
Знаю про шо кажу)
-
Так, середній бал 6.5
-
Ой ні))) Ви складали тест?
-
Так, можна. Це невисокий бал. Дуже реально.
-
Ну то це вже зубрьож, але ніяк не знання мови)
22 Jan 2023, 05:40
21632/230363
less than a minute ago