Імміграція до Манітоби
-
Звичайно, можуть порівняти. Виходить, що перешопочатково Ви подали неправдиву інформацію. Я б на Вашоу місці подавала максимально правдиву інфо і додатково додавала б супровідний лист.
-
Може і не дуже треба зубрити, але розуміти специфіку тесту це дуже необхідно.
-
Я вибачаюсь, шановні, питання в силі - чи можна при подачі на CUAET вказати retired, а при подачі на MPNP - стаж роботи? Чи не буде так би мовити "конфлікту"? Чи не будуть порівнювати при подачі на провінцію данні з анкетою по CUAET? Вибачаюсь за настирливість, дякую )
-
Ну бачте у вас так, в мене по іншому. На те ми і різні люди
-
У мене такий самий рівень. І ні про який зубрьож і мови не йшло.
-
А для Манітоби цього вже вистачить на номінацію .. дякую )
-
Знаю про шо кажу)
-
Так, середній бал 6.5
-
Ой ні))) Ви складали тест?
-
Так, можна. Це невисокий бал. Дуже реально.
-
Ну то це вже зубрьож, але ніяк не знання мови)
-
Як на мене то так
-
Це й говорить про підготовку. Можна так себе натренувати, що заготлаленими фразами і стратегією вільно говорити і писати про будь-що.
-
А як думаєте чи реально здати на 4 всі модулі з рівнем Pre-Intermediate
-
Ну не знаю. На якісь теми я можу краще спілкуватись, на інші трохи гірше. Тому що просто по цій темі я не знаю, що сказати навіть на своїй мові, не говорячи за англійську. Це я про райтінг і інколи про спікінг.
-
Підтримка КУК обмежена віком, тому напевно це не допоможе.
-
Я не погоджуся з Вами. Треба просто готуватися. Ніяка тема Вас не виб'є, якщо Ви готові. Тим більше, мова йде про General test. Ні про науку, ні про політику розповідати не потрібно. Навіть описувати графік не потрібно. Підготовка = успіх.
-
Я складала цей іспит 3 рази. Готувалася 8 місяців з уже рівнем В2. Але нічого)
-
При здачі IELTS багато ше грає вдача. Які теми випадуть.
-
Це ще м'яко сказано с IELTS у нейтів проблеми бувають ( робили такі експерименти)
22 Jan 2023, 05:40
21641/230363
less than a minute ago