Імміграція до Манітоби
-
Єдине, що швидше - це АОР. Але вам же дійсно пізно.
-
Ну...можливо, але не факт.
-
Трошки швидше після номінації. Хіба ні?
-
Ні. Ви мали створити ЕЕ до ЕОІ. А Ви вже створили ЕОІ і навіть пройшли вибірку. Хіба Ви хочете плюнути на цю вибірку і чекати знову, але я не розумію таке бажання йти по ЕЕ.
-
Супер! Мій 5,5 місяці, але подалися через 6 міс, тож загалом швидше)
-
Після завантаження документів - 2 місяці.
-
Скільки часу зайняв Ваш федеральний етап?
-
Ага(
-
Чи може жили в країні близького сходу?😵💫
-
Державні структури?🥲
-
В мене буде довше по любому бо я підпадаю під спец перевірку((
-
Дивіться, я говорю лише за момент коли приходить АОР, а не за сам федеральний етап. Федеральний може бути у кого як - кожен кейс індивідуальний. Я говорю що в ЕЕ отримання АОР автоматизоване і приходить автоматично після завантаження документів. Це єдина різниця на користь профіля в ЕЕ. Якщо без профілю то саме очікування АОР може дати ще пару місяців.
-
Так отримала пропозицію на таку посаду з доступом і куает. Сиділа думала що обрати 😂
-
Все буде добре. Ви пройшли вибірку! Це наразі найважливіше! Вітаю! ПР вже в кишені, але давно забутої куртки ще)
-
Аа, ні:) на сам розгляд це взагалі не впливає:) шо з ЕЕ, шо без. Всі перевірки однакові:) Налаштовуйтесь шо може бути довго, але бажаю вам щоб було швидко🤞🏼 якщо у вас не було доступів до якихось держ таємниць, то може все буде не довго.
-
Тому я і думала що хоч ЕЕ трошки швидше буде.
-
Та ні, я думаю вони вихідні протягом цих свят, а от протягом січня маю дуже велику надію отримати омріяний corp 🙌
-
Потім зато кар'єра добра буде 😏
-
Ауч Та все добре буде
-
Так, люди з початку жовтня чекають і це не поодинокий випадок.
22 Jan 2023, 05:40
216445/236876
3 minutes ago