Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую! Бо я обмежена віком, а до тесту ще хочу підготуватися.
-
Добрий день. Планую у середині січня подаватися на пр. Мій teer дозволяє подаватися без тесту з мови. Але без нього балів буде недостатньо. Чи можна подати заявку, а тест з мови додати пізніше, за місяць чи два?
-
Доброго дня, необхідно продовжити термін закордоного паспорту, можливо хтось знає який правильний алгоритм дій. Потрібно ловити слот і ставати в електрону чергу, чи потрібно поіхати в консульство і ставати в живу чергу? Як правильно зловити слот? Буду вдячна за інформацію.
-
Доброго дня усім із новим роком ! 🎄 таке питання, я з сімʼєю заїхала в Канаду в лютому 2023 року, маємо ворк перміт. Чи можу я переробити його на стаді перміт і чи навчання буде безкоштовним/ по цінах для канадців в коледжі? Чи оплата буде як для іноземного студента( багато наших українців навчаються в місцевих університетах во CUAET тому виникло таке питання ). PS. Ми вже на федеральному рівні на пр. Можливо хтось має інформацію, заздалегідь дякую
-
Так, я це знаю. Дякую. Тому і поспішаю подати заявку до віку, коли одразу буде мінус 10 балів. Розумію, що за рік ще втрачу бали, якщо не потраплю до вибірки, і скоріш за все так і буде, враховуючи тенденції.
-
ЕОІ це не подача на PR і це не початок імміграції. Це тільки зацікавленість, якщо наприклад подати еоі коли 45 років, але вас не виберуть до виповнення 46 років, то ваш підсумковий бал автоматично понизиться на 35 балів в день виповнення 46. Ви можете вносити зміни в ЕОІ будь коли, включаючи тест з мови чи досвід роботи і тд., але ваш бал рахується на момент вибірки і ви також забовʼязані слідкувати щоб там була реальна інформація, а не та яка була коректна в момент заповнення ЕОІ.