Імміграція до Манітоби
-
У мене диплом магістра європейського зразка,перекладений вже двома мовами-це не проблема? Не потрібно тоді вже робити окремо переклад?
-
Потрібно подавати по новій. Гроші за цю заявку повертають. Подаєте все знову, заповнюєте, оплачуєте та відправляєте. На повернення коштів є форма, там заповнюєш і тобі гроші повертають
-
Вітаємо, Марта! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Я відповіла вище для вас. Але може це не те, я не дивилась
-
Подаємось на візу до Канади (інструкція для дорослих для подачі заявки зсередини або поза Канадою) youtu.be/jqTZ1ETy4qg
-
-
Це ваш новий перміт Це його дати
-
Ваші дані не співпадають з еоі Звірите треба