Імміграція до Манітоби
-
Напишіть мені в приватні бо я не можу вам написати не пропускає
-
Вітаю. Подаюсь на новий ворк перміт, створила акаунт, але там потрібно ввести референс номер. Де його можна взяти?
-
Доброго дня! Питання по occupational specific draw, там э вимога в наявності тесту з англійської з певним балом ? Чи достатньо щоб була потрібна професія ?
-
Типу що тільки резидентів Франції приймають Ми просили друзів прямо піти у консульство і спитати перед тим, як нам туди летіти, і вони відповіли, що ні, не приймемо 😢
-
а вони пояснили, чому не приймають?
-
Привіт, народ Консульство Парижу не приймає нас (з Канади) на подачу на закордонні паспорти Хтось знає, як з цим у Німеччині чи Іспанії? Чи приймають вони резидентів Канади?
-
так, я нажала, задало куча питань, в ітозі пише треба дозвіл на роботу роботодавцю...
-
а що означає ДП-документ?
-
Ви можете замовити послугу у ДП "Документ". Напишіть ще у консульство у Відні. Знаю історію однієї жінки, що її не прийняли у Німеччині, а у Відні вдалося
-
Так, я сама просто в шоці від того Готова летіти вже через півпланети, але і там не приймуть ((( Є ще ДП-документ, як варіант, але вони не відправляють DHL-ом... Треба самим знову летіти забирати
-
Блін, а як же ж бути тоді? В консульствах України в Канаді слотів взагалі немає
-
Я стою в черзі, але мені бажано швидше Та й чомусь в Еконсул випадає тільки Едмонтон і Торонто Де Оттава поділася, не знаю... Чи Посольство там - це Оттава? І там теж можна на паспорт подаватися?
-
це ж наш офіційний паспортний сервіс!