Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Коли отримаю АОR, чи зможу я прилінкувати свою аплікацію до gckey через який подав аплікацію на продовження ворк перміту?
-
Не претендую на звання експерта, але мені здається гроші прийдуть так само як і звичайний переказ за 3-5 банківських днів після переказу
-
22 квітня 2024
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=QOpegHPtxHQbidge Ще таке питання. Це відео ще актуальне для продовження ворк перміту? В принципі нічого не змінилося з тих пір , окрім оплати.
-
Дякую
-
Якщо вам відомо, чи не могли б відповісти на моє інше запитання зверху над відео? Та ще одне питання. Якщо у мене віза до 2026.02 чи обовʼязково мені її також продовжувати з ворк пермітом, чи це не обовʼязково роботи? Я не буду виїжджати з Канади до отримання ПР 100% тому мені не потрібна віза , але що стосовно правил для отримання ворк перміту ?
-
так, мають зарахувати, в листопаді був апдейт від IRCC, що до 2029 не будуть робити дозапити на новий із-за беклогів
-
@western9 Дуже прошу допомогти розібратися з документами. Синові виповнюється незабаром 15 років. Усі його документи у нього закінчуються на початку червня 25 року. Це візитор рекорд Work permit та Стаді перміт. Закордонний паспорт закінчується у травні 26 року. Зловили слот на виготовлення паспорта на кінець квітня 25 року. Зараз робити всі документи на 1 рік не дуже хочеться. Який зараз йому зробити насамперед документ на старий паспорт, на підставі якого він зміг би перебувати в Канаді, навчатися і хоче працювати. Якщо я зроблю йому тільки Work Перміт зараз він може бути в Канаді і вчитися в старшій школі на підставі цього документа?Дякую.