Імміграція до Манітоби
-
@western9 Дуже прошу допомогти розібратися з документами. Синові виповнюється незабаром 15 років. Усі його документи у нього закінчуються на початку червня 25 року. Це візитор рекорд Work permit та Стаді перміт. Закордонний паспорт закінчується у травні 26 року. Зловили слот на виготовлення паспорта на кінець квітня 25 року. Зараз робити всі документи на 1 рік не дуже хочеться. Який зараз йому зробити насамперед документ на старий паспорт, на підставі якого він зміг би перебувати в Канаді, навчатися і хоче працювати. Якщо я зроблю йому тільки Work Перміт зараз він може бути в Канаді і вчитися в старшій школі на підставі цього документа?Дякую.
-
Вона не може продолжить сыну паспорт в Березні бо він аж до 26 року
-
Той новий паспорт коли прийде то знову подаватися на продовження стаді перміт вже на більший термін бо новий паспорт дозволятиме
-
А новий паспорт виготовляти в квітні коли в вас там той слот що зловили
-
Звичайно їх якщо підтвердять то тільки до дати закінчення паспорту тобто до 26 року
-
Онлайн подавать на продовження стаді перміт і можливо ворк рюперміт не впевнений що можна одночасно отримати стаді і ворк
-
Дякую!
-
На даний момент на Вашому місці я б зробила тільки ворк перміт синові на старий паспорт. Для навчання в школі стаді перміт не є обов'язковим. Мій син закінчив тут 11 та 12 клас маючи тільки ворк перміт. Ну і в мене звичайно є ворк перміт, що дав змогу дитині навчатися. Стаді перміт синові вже буде потрібен для університету/коледжу (або на той час у Вас вже буде пр). Візітор також не є необхідним якщо є ворк пеміт.
-
В ворк перміті адреса не потрібна
-
Вітаю, в секції Optional documents на подачу OWP, у всіх є опція додавання форми imm 5257? Чи потрібно додавати? Дякую.