Імміграція до Манітоби
-
так
-
Ви отримали ворк перміт на півроку?
-
Добрий день . Підкажіть будь ласка, як продовжити Work Permit? мені його дали на пів року а саму візу вклеїли на 10 років. Я не знаю чи встигну я вилетіти до його закінчення
-
А який відсоток при переводі з української карти на канадську?
-
Шановні, підкажіть мені будь ласка по моїй ситуації. Подаємось по CUAET я, дружина, діти і 2є батьків, після - на MPNP. Питання щодо батьків. Враховуючи їх пенсійний вік, з 60 балами важко і дуже бажано підтвердити стаж за межами Канади. Останні роки вони працювала вже будучі на пенсії. Питання, чи можна їм зараз для CUAET вказати в анкеті retired, а вже на MPNP, як будуть виконані всі інші умови, указувати точні дати роботи? Проблема в тому, що точними датами зараз не володіємо, не всіма документами і інформацією, а заповнювати таку анкету "приблизно" здається найгіршим варіантом. Місто наше окуповане, сподіваємось, що до часу подачі на провінцію місто вже звільнять і буде доступ до дипломів, виписок, трудових і т.д. Трохи заплутано, але намагався максимально стисло) Дякую
-
Які тести здавати написано в описі програм імміграції на оф сайті манітоби
-
www.celpip.ca/
-
Дякую, десь чула, що не обов’язково саме IELTS здавати, чи знаєте щось про це?
-
На це питання і я вам відповім - необхідне знання мови на рівні CLB4
-
І ще цікаво, чи можлива номінація від провінції, якщо взагалі не має знання англійської?
-
Можливо хтось може підказати. Якщо разом із молодою парою по CUAET приїде мама 60 років, чи можна використати як зв’язок із провінцією той факт, що її дитина отримає, наприклад, статус PR?
-
Reference letters - пошукайте по чату, вже була велика кількість відповідей
-
Довідка Ок 5. Узяти можна у Дії розділ Послуги далі Довідки Якщо не у Дії, то замовити у Пенсійному фонді онлайн
-
На apostille.in.ua дуже детально описано процес та кроки що за чим робити.
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка хто вже проходив процедуру з дипломами а саме Wes Що саме ви робили ? З чого краще починати ? Потрібно переводити дипломи на англійську мову ? Потрібно робити Апостиль ? Який алгоритм дій ? Я так розумію потрібно зареєструватись на Wes ? Сплатити там близько 250 долларів та що далі ? Буду дуже вдячна за допомогу ? Знаходжусь в Україні
-
Буде в Portage la Prairie
-
Понесем войд чек з банку (тд банк не дає войд чек з адресою якщо що) і хелс кард Ну або там може білл за інтернет Або в нас є договір оренди
-
Зараз коли знайшли постійне житло то будем міняти як вихідні будуть
-
Ну ми поки жили у хостів не робили посвідчення бо потім головняки зі зміною адреси це така хєрня фу
-
А якщо перший час буду жити в готелі, то як отримати 2 підтвердження місця проживання?
22 Jan 2023, 05:40
21687/230363
3 minutes ago