Імміграція до Манітоби
-
Ні Якщо заповнюєте самі
-
Перепрошую, але ще останнє питання. Зі всіма документами зрозуміло, але ось ця форма репрезентетів, ми її маємо заповнити і підписати фізично , її обовʼязково заповнювати .
-
Обов’язково зі зворотньої сторони фото завантажувати?
-
Переслав, але воно не зовсім стосується піару і імміграції до манітоби, так просто цікаво може хтось знає
-
Підкажіть що це за програма така international mobility Programm і яка різниця від temporary foreign worker А ще пишуть що роботодавці не зможуть використовувати більше 10% тимчасових робітників (чи стосується це куаетчиків чи лише нових тимчасових робітників?)
-
Доброго вечора!Підкажіть будь ласка з приводу воєнного квитка (може в когось була така ситуація ),якщо воєнний квиток був втрачений і немає ніякої можливості його відновити,але чоловік проходив воєнну службу і це вказували при подачі на CUAET ,чи можна без нього обійтися якось ?
-
В дії можна зробити витяг, не пам’ятаю де писали чи в цій групі чи в інших (
-
А якщо зняті обмеження з WP?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, у формі мілітарі на ПР вказували none та перед відправкою перевірили, після відправки завантажили нашу аплікацію в тут немає none, не підкажете чому?
-
У багатьох так Я робила навіть скріншоти аби напевно переконатися, що все вказала, і все одно пусто у завантажуваному документі Скоріше за все так аплікацію бачимо лише ми, а у офіцерів є вся інформація
-
Усім привіт ! Я подала заявку на федеральний етап 24 квітня 2024 року та отримала підтвердження про отримання (AOR) 16 серпня 2024 року. Скільки зазвичай триває федеральний етап для заявок поза програмою Express Entry? Також чи рахується час очікування з дати подання заявки на федеральний етап чи з моменту отримання AOR? Хто вже пройшов цей етап поділіться будь ласка. Дякую!
-
Я після відправлення заявки повність передивилась усі форми та відправила відсутню інформацію повторно, щоб не було пустих полів. Особливо, якщо у вас ж зміни у порівнянні з первинною заявкою рекомендую відправити лист з доповненням/оновленнями
-
Ось тут вказано якщо ні то поставити none у першому полі, ми поставили, а у нашій заявці яку ми завантажили цей перший пункт не відображається🤷♀️
-
Щось я трохи за нервувала, дякую вам
-
Я вас зрозуміла і пояснила, що у багатьох людей так відображається після завантажування аплікації незважаючи на те, що 100% інформація вписувалася Тому виглядає як якийсь баг
-
У мене у завантаженій аплікації в IMM5406 і про дітей пропуск, хоча я теж вписувала «none» І в мене, і в чоловік так
-
Щось строки АОР збільшились, дуже страшно якщо чесно
-
Та надіюся, бо вже 5 міс чекаю на аор, ще 5 не хочу 🤪
-
Сподіваюсь офіцери все побачать 🙏
-
Ми майже в одне время подалися. Aor від 23 серпня. Після зарахування медікал повна тиша з вересня місяця. Але у всіх по різному, хтось з серпневих уже ecopr чекає
22 Jan 2023, 05:40
216893/236876
4 minutes ago