Імміграція до Манітоби
-
Я брав запис у Барселоні і летів туди, щоб замовити паспорт.
-
Привіт) Хто як завантажував фото на федеральному?
-
Якщо дотримуватися процедури зміни роботи, то будь коли. 1) Повідомити MPNP , надати відповідні документи. MPNP буде проводити нову employment verification. 2) Повідомити IRCC через відповідну вебформу.
-
Доброго ранку Це форма IMM 0199?
-
Зробiть скани фото з обох сторон. На зворотному боцi: печатка фотоцентру на якiй повинен бути: адрес фотоцентру, назва фотоцентру та телефон, дата - також допишiть iм'я, прiзвище та дату народження
-
Тільки поясніть що це та чому ви це додаєте.
-
Дякую! Через вебформу просто закинути? Це може бути помилкою, так?
-
Якщо я знайду роботу по своєму NOC який в мене був номінації вказаний?
-
Якщо ваша нова робота не відповідає критеріям, то MPNP відкличе номінацію. У чаті є два таких випадки, просто люди публічно про це не говорили.
-
Мені не потрібно буде переподаватись заново? Просто лише повідомити їх і все?
-
О’кей, звичайно!
-
добре, дякую велике
-
Знову ж таки - виконуйте процедуру, яка описана на сайті MPNP. Також разом із номінацією ви отримали дуже чіткі інструкції як діяти і що повідомляється. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
PR Timeline, mpnp + ee 27.01.24 ee profile created 27.01.24 provincial nomination eoi submitted 30.01.24 provincial nomination laa (letter of advice to apply) 04.02.24 provincial nomination documents submitted 22.08.24 provincial nomination received 01.09.24 submitted documents, aor 25.10.24 biometrics request 28.10.24 biometrics passed 12.12.24 portal 1 16.12.24 portal 2 03.01.25 eCOPR #timeline
-
Нарешті таймлайн! Вітаю!
-
Выиграл 313к Играл: @jettonbonusfree_bot
-
@Dkendhjd, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
@banofbot
-
Там ЕЕ , у вас теж Express entry ?
-
Вітаю!!! Дуже цікаво що у мене білметрія з вами різницею в 1 день. Але повна тиша досі.
22 Jan 2023, 05:40
216944/236876
3 minutes ago