Імміграція до Манітоби
-
Чи потрібно зараз проходити медогляд по прильоту? Ворк перміт людина отримала тиждень тому.
-
От і питання, нащо робити різні терміни розгляду, якщо можете швидше? 😂
-
😵💫😱 А вона є))))
-
при чистій провінційці ви маєте очікувати на AOR 4+ місяців, а при подачі з ЕЕ профілем на AOR не потрібно чекати бо він надходить автоматично як тільки ви засабмітите документи на федеральний етап. Ну хіба треба буде почекати поки вас з пулу ЕЕ відберуть, але то щодватиждні того можна нівелювати цей час. Ось мій профіль, наприклад, я засабмітила документи 07.12.22 і за хвилину мені надійшов AOR.
-
+ від $14000 CAD на рахунку якщо говорити про одну людину, які мають бути на тому рахунку не менше 6 місяців. ЗП не рахується. + оцінка диплому до канадського рівня (як ви і зазначили) + доказ роботи по обраному NOC не менше року + обовʼязково здати англійську чи французьку мову не менше ніж на CLB 7 по кожному модулю Це поки лише те що я нашвидкоруч згадала)))
-
А якщо офіцер не говорив?
-
Доброго дня. Може хто знає. В резерв + коли пробує пройти верифікацію через монобанк, воно переводе на сторінку моно банка, але пише що «тимчасово недоступно». Пробували в різний час, але завжди одна і та сама помилка. І тепер не може забрати закордонний паспорт. Може хтось зникав я з таким? Дякую