Імміграція до Манітоби
-
Оо! І я б був вдячний за таке відео
-
Підкажіть, будь ласка, я виходжу на роботу після декрету. Чи потрібно повідомляти MPNP чи тільки IRCC? Номінація SWO.
-
Вас після завершення заявки направить на оплату онлайн, введете дані кредитки і все
-
Вітання. Думаю подаватися на новий дозвіл на роботу. Чинний ще дійсний трохи менше двох років. В заявці cuaet мабуть неправильно відповів на питання про відмови у візах. Я чомусь відмітив ні. Було моє звернення на робочу візу в Польщу, але не дали візи. Дали лист що недостатньо підстав. Це було в 2016. Як мені відповісти при новому зверненні? Мені відповісти так і надати пояснення? В тому числі що помилково відповів раніше
-
Всім привіт , подавався на продовження ворк перміту і візи , то на сайті писало що середній час ворк перміту - це біля 6 місяців , візи - 40 днів, хоча мені ворк перміт апрувнули за місяць часу , а віза як висіла так і висить ще заявка , скажіть за скільки часу комусь апрувнули візу ?
-
Дитяча віза місяць Візітор рекордс 10 днів
-
ПРИВЕТСТВУЮ! 👋 ❓ Я ЯВЛЯЮСЬ - 🪙 ТРАФФЕРОМ Rich Family 🏝 Наша команда занимается арбитражем трафика. 🎤Хотел бы тебя пригласить к нам в команду поскольку... ✈️ У нас имеется: - Лучшее обучение для новичков - Помощники для ваших первых профитов - Еженедельные конкурсы на реальные деньги - Большие выплаты - 100+ платных чатов мы отдаем вам бесплатно 🪙 Оплата за 1 подписчика - 1$ 〰️ Жду тебя в нашей команде. t.me/+UeSJ67pCLcZjZmU0 🪙 У нас выплачивают в отличии от "Grizzly", "Reaper" и "Moscow"