Імміграція до Манітоби
-
Можливо хтось знає. Сертифікат про вакцинацію який діє в Україні 9місяців(є скачаний і збережений). В Канаді є термін давності? Не хочеться колотись, в мене з негативними наслідками було. Бо багато хто говорить, що якщо колов його то для Канади/США надалі перекроювати не потрібно, а бустерні дози по бажанню.
-
Ні. Навіть віза ще не погоджена по тій самій новій програмі. Але питання навіть у іншому. Ми в процесі імміграції не перший рік. І їхати плануємо лише сім'єю. А з цього випливає багато іншого 🤷♀️ Проходження повного циклу імміграції дає шанси на виїзд саме сім'єю.
-
Просто якщо йдеш по стріму МПНП через ЕЕ, то можуть бути запити на документи які модна взяти лише в Україні і тут не виїдеш особливо🤔🥲
-
Ви не маєте можливості приїхати до Канади?
-
Теж так думаю, якщо за 4 місяці буде результат - це буде круто
-
Ні, я поки без паніки. Просто нерви лоскоче сидіти під ракетами і чекати хоч якогось шансу на світле майбутнє.
-
Мені здається, що ані початок квітня, ані червень то не час, щоб панікувати та чекати на результат. Ще зовсім мало часу пройшло.
-
Це взагалі буде несправедливо. Для того, щоб податися так, як подалися ми, потрібно було пройти 3 кола пекла.
-
До речі дійсно цікаве питання🤔🤔🤔🤔 Можливо вони таки мали на увазі лише тих хто подаватиметься по новій програмі? Тих хто приїхав по CUAET? А ми будем чекати як і всі інші?🥲😰
-
Розгляд заявлено 6 місяців😔 Нам лишається лишень сподіватись, що нас таки розглянуть швидше. Комусь прийшов лист, що буде компенсація - мені не приходило. Комусь за тиждень компенсували. Великі навантаження у офіцерів.
-
Якийсь піпєц... Складається таке враження, що пришвидшена процедура буде тільки для тих, хто вже в Канаді подаватиметься по новій програмі.
-
У мене теж тиша. Взагалі ніякого руху. Подавала 07.06. Ще не писала, але готую листа. І компенсацію Ви теж не отримали?
-
Так, в кінці квітня. Вже й написали їм, тишина...
-
Ви теж подавались?
-
Засабмітила 10.06 якщо не помиляюсь
-
Так ЕОІ
-
Чи ви маєте на увазі заповнення ЕОІ?
-
Процес розпочала ще до війни через ознайомчий візит та підтримку КУК.
-
Коли ви подавали на номінацію МПНП?
-
Але це не реєстрація у готелі. Там не реєструють. А поселяють по факту вашого прильоту. А анкета, щоб волонтери знали, коли і скільки людей приїде.
22 Jan 2023, 05:40
21726/229163
8 minutes ago