Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Я попередній раз питав про Holid valid permit .
-
Допоможіть розібратися. На відео де Дмитро пояснює як краще податися для кожного члена сімʼї окремо, Дмитро відповів на питанні про accompanying «NO” але якщо я живу зі своєю дружиною яка має work permit тобто статус в Канаді , то може краще відповісти «YES” але не подавати її разом з собою, а окремо створити акаунти щоб подати окремо? Порадьте як правильно в моєму випадку відповісти на питання про accompanying . Дякую
-
Тут в поясненні пише , що accompanying будуть включені до заявки, але далі перепитує «чи хочу я подати заявку і для члена родини! То ж я і не розумію як правильно тут поставити. В відео Дмитро розбирав приклад з дружиною , але для кожного окремо нібито він подає . Як і в мене
-
Оххх я робила наче усе по відео і отримала 2 візітор рекордс. На третій раз вдалось.
-
🙈скажіть будь ласка, а у чому різниця?Я також по відео, але друга форма зовсім про інше, то що Ви робили?
-
В формі 5710. Підкажіть ще будь ласка. В цьому розділі Дмитро говорить , що він заповнює за інструкціями від уряду і треба вказувати , що як нібито вперше подаєшся для аплікантів по програмі CUAET. Зараз нічого не змінилося? Теж треба ставити як на відео що вперше?
-
Залежить Якщо всі документи готові і їх треба тільки приєднати - години 3
-
2 години
-
І ще питання. Куди додавати Military records? Або чекати дозапит в разі необхідності?