Імміграція до Манітоби
-
Ні, я поки без паніки. Просто нерви лоскоче сидіти під ракетами і чекати хоч якогось шансу на світле майбутнє.
-
Мені здається, що ані початок квітня, ані червень то не час, щоб панікувати та чекати на результат. Ще зовсім мало часу пройшло.
-
Це взагалі буде несправедливо. Для того, щоб податися так, як подалися ми, потрібно було пройти 3 кола пекла.
-
До речі дійсно цікаве питання🤔🤔🤔🤔 Можливо вони таки мали на увазі лише тих хто подаватиметься по новій програмі? Тих хто приїхав по CUAET? А ми будем чекати як і всі інші?🥲😰
-
Розгляд заявлено 6 місяців😔 Нам лишається лишень сподіватись, що нас таки розглянуть швидше. Комусь прийшов лист, що буде компенсація - мені не приходило. Комусь за тиждень компенсували. Великі навантаження у офіцерів.
-
Якийсь піпєц... Складається таке враження, що пришвидшена процедура буде тільки для тих, хто вже в Канаді подаватиметься по новій програмі.
-
У мене теж тиша. Взагалі ніякого руху. Подавала 07.06. Ще не писала, але готую листа. І компенсацію Ви теж не отримали?
-
Так, в кінці квітня. Вже й написали їм, тишина...
-
Ви теж подавались?
-
Засабмітила 10.06 якщо не помиляюсь
-
Так ЕОІ
-
Чи ви маєте на увазі заповнення ЕОІ?
-
Процес розпочала ще до війни через ознайомчий візит та підтримку КУК.
-
Коли ви подавали на номінацію МПНП?
-
Але це не реєстрація у готелі. Там не реєструють. А поселяють по факту вашого прильоту. А анкета, щоб волонтери знали, коли і скільки людей приїде.
-
Анкета для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform Это вам Вячеслав
-
Нажаль ні. Це мають бути давні Ваші друзі, які жили в Манітобі в PR статусі, або як громадяни ще до Вашого прибуття сюди. І відносини треба буде доводити. Пруфи не дуже відрізняються від доказів при common law marriage. Спільні фото, переписки, тощо
-
Зробіть нотаріальний акт дарування грошей від батька. І все. Та відправте їм цей пруф.
-
Це якби ви подавалися на провінційну номінацію з подальшим отриманням PR через express entry. Якщо ви приїхали за CUAET і подаватися на pr будете через спрощений для cuaet-українців шлях, то немає вимоги про цю суму (принаймні поки що)
-
Олено, ну то Вам пощастило) Заборона фактично є, бо вільно купити не можна 🤷 Але вже маємо шо маємо. І так добре, що банківська система тримається 🇺🇦✊
22 Jan 2023, 05:40
21731/229432
39 minutes ago