Імміграція до Манітоби
-
А якщо не служив ?😄
-
Там форма 5446
-
Завантажую документи на стаді перміт і чомусь не можу додати imm5709. Вже голову зламала намагаючись знайти причину. Можливо в когось була така ж проблема? Допоможіть розібратися будь ласка
-
Вже двічі заповнила
-
Мені федеральний навіть легше здається. Провінційний довше вийшло
-
Підскажіть будь ласка. Тут теж треба як на відео вставляти “Ukraine 2022”?
-
К новому году слили базу всех голых блогерш. @fullslivblogersh_bot Переходи в нашего бота и получи бесплатно доступ в закрытый канал со всеми сливами . Приятного отдыха )
-
1st
-
🔫 @kombatov1244 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @veryparticular, Oksana, @El6kin, Vitalii, Viktoria, Андрій, @come_to_me_weirdo, Евгений Корниенко, @ola_nikaa, @hedwig29 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Single)))
-
Хтось знає як оформити лист, якщо в формі 5710 для OWP не вистачає місця для роботи , бо там тільки 3 пункти ?
-
Залежить від вашої ситуації. Я федеральний заповнювала після роботи 2-3 год, не щодня прям, але розтягнулося все на місяць. Нас двоє в аплікації, але просто купа нюансів, які потрібно було вирішити як вказувати і що пояснювати. Так само у кожного різний професійний досвід, подорожі, склад сімʼї. Це може зайняти як і 2 год, так і 2 міс
-
Обов’язково, є повернення заявки, що не додали з України довідку, хоча дитині 18 настало в Канаді
-
Є складне питання: моя сестра зараз перебуває в Німеччині й планує подати документи на гостьову візу до Канади для себе і для нашої мами, яка зараз перебуває в Україні. У нас виникли питання: 1. Як правильно подати заяву за іншу людину через свій кабінет в IRCC, якщо ця людина перебуває в іншій країні? Просто подати як окрему заявку чи обрати варіант, де сестра що в Німеччині є її «representative»? 2. Як організувати здачу біометрії для мами, враховуючи, що її паспорт і вона перебувають в Україні, а сестра подає документи з Німеччини? Буду вдячна за будь-які деталі та рекомендації!