Імміграція до Манітоби
-
Це все теоретично може все бути, я не сперечаюсь. Але у інструкції написано надати довідку з країн де проживали з18 років.
-
Якщо ви подасте свою дитину в аплікацію як 18 років + То буде питання, де є довідка про не судимість, якщо він не є громадянином Канади Мені здається це логічним
-
Окрім дії є контори в Україні, які роблять довідки про не судимість. Часто це бюро перекладів, які співпрацюють з нотаріусами. Я колись ще багато років тому робила через таку контору племіннику, коли ще не було дії. Загугліть
-
Він неголовний аплікант. Дуже дякую!
-
Швидше за все так. Головне, щоб був той рівень освіти, за який ви клеймили бали.
-
Не думаю, що потрібно.
-
Відповідаєте ні Ваш медогляд дійсний 5 років
-
Мені здається, що не потрібно. Але я таких кейсів не знаю, якщо чесно.
-
Доброго вечора! підкажіть будь ласка, при подачі на ворк перміт, що відповідати про медицину за останні 12 місяців, якщо я проходив давніше? Відповідати ні, а потім відповідати що я пройду до подачі аплікації, і завантажити фото мед тесту? Дякую
-
Так він є громадянином цієї країни і завжди є резидентом
-
Не логічно, бо людина там не жила з 18 років.
-
Нам зробили довідки в Fidem Moris без проблем, причому в нас одна людина в родині іноземець, у нього дії не було ніколи
-
Так правильно?
-
Доречі, може хто не знав це як я. Якшо вашу заявку повернули з тих чи інших причин, але ви вважаєте, що ви виконали всі умови правильно (як наприклад у випадку вище з довідкою, для дитини якій 18 стало вже тут), можна подзвонити в ірцц і попросити реконсідірейшн вашого кейсу. Це займає днів 5-6, але якщо це дійсно помилка офіцера, вашу справу візьмуть в роботу.
-
Не знаю, я планую заповнювати у березні. На перший погляд не правильно, бо ви ж не плануєте його проходити
-
Дякую вам велике, Віра, що допомагаєте розібратись. Повернення заявки був для мене як землетрус. Досі тресе. Хочу все правильно зробити в цей раз.
-
i якщо лиш один то ви його перезбирали з поясенням та довiдками?
-
перепрошую, а коли завантажувати IMM 5546 а також пояснення.. Як ви це робили???? Там можна лише один файл прикрiпити чи декiлька?
-
На дитину, якій виповнилося 18 в Канаді не запитують довідку про несудимість з інших країн
-
О, дякую так я згадав цей кейс. Потрібно довідка
22 Jan 2023, 05:40
217413/230865
4 minutes ago