Імміграція до Манітоби
-
перепрошую, а коли завантажувати IMM 5546 а також пояснення.. Як ви це робили???? Там можна лише один файл прикрiпити чи декiлька?
-
На дитину, якій виповнилося 18 в Канаді не запитують довідку про несудимість з інших країн
-
О, дякую так я згадав цей кейс. Потрібно довідка
-
Якщо пройшло 12 місяців, то відповідаєте No.
-
Пане Wes, я трохи вище скидав фото, щодо заповнення на подовження ворк перміту. Можете підказати , як правильно відповісти, якщо в 2023 проходив мед екзамен, а там питають, чи здавав за останні 12 місяців? І куди завантажити скан того екзамену. Дякую!
-
Ви будете проходити? Я б відповіла ні Хай мене виправить хтось, хто заповнював вже
-
Will you be getting your medical exam before submitting your application? Тут yes?
-
Зарахують, він дійсний 5 років
-
І треба знову здавати, чи вони і так зарахують?
-
пане Wes, можна запитання?
-
Пане Wes , підкажіть будь ласка
-
може менi хтось допомогти, будь ласка? Я повинен відправити military Records (форму imm5546, довідку а також пояснення) а файл можна завантажити лиш один. Дуже прошу якщо хтось знає, як це зробить...
-
В нас така ж сама ситуація. Завтра-післязавтра буду теж саме відправляти. Планую обʼєднати все в один файл та прикріпити. В мене там буде багато сторінок)))
-
А у Вас нема іншого варіанту))) хіба ще можна прикріпити в аккаунті саму форму 5446, а все інше надіслати через веб форм
-
А це нормально, якщо поєднати мої документи з формою одним файлом? Це не буде якимось порушенням?
-
Вам треба обʼєднати все в один файл і тоді прикріпити це як один документ, в якому буде декілька сторінок
-
Зрозумів, дякую
-
❗️ SOS ❗️ Підскжіть будь ласка, розібратися Паспорт дитини, візітор рекорд та віза закінчується 2 лютого 2025! Знаю, що пізно схаменулися, буває... Яка послідовність дій? Продовжити паспорт чи податися спочатку на візітор і візу? І чи треба писати якісь пояснення офіцеру?
-
Треба подовжити паспорт і податися на візітор рекорд, все треба встигнути зробити до 2 лютого.
-
І робити це треба терміново!
22 Jan 2023, 05:40
217430/232031
4 minutes ago